Θεσσαλονίκη : Συνέλαβαν 36χρονο που είχε φύγει το 2017 με άδεια από τις φυλακές
Εναν επικίνδυνο κακοποιό ο οποίος είχε φύγει με άδεια από τις φυλακές Κασσάνδρας το 2017 χωρίς ποτέ να επιστρέψει, συνέλαβαν οι αστυνομικοί στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.
Εναν επικίνδυνο κακοποιό ο οποίος είχε φύγει με άδεια από τις φυλακές Κασσάνδρας το 2017 χωρίς ποτέ να επιστρέψει, συνέλαβαν οι αστυνομικοί στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Ο δραπέτης είναι 36 χρονών και είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, απόπειρα εκβίασης, απόπειρα παράνομης βίας και μία απόδραση.
Είχε φύγει από τις φυλακές τον Φεβρουάριο του 2017 με άδεια και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται με νοικιασμένο αυτοκίνητο το βράδυ της Παρασκευής.
Κατόπιν ελέγχου, οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν ότι ο φυγάς έφερε πιστόλι, ενώ στο ντουλαπάκι του συνοδηγού είχε τοποθετήσει φυσίγγια. Παράλληλα, στην κατοχή του εντοπίστηκε τιμαλφή και πλαστή ταυτότητα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Συνεργασία του Δήμου Χανίων και Αυστραλιανής Κυβέρνησης ενόψει της 85ης επετείου της Μάχης της Κρήτης
- Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Interamerican στο Delphi Economic Forum XI: Προτείνοντας λύσεις για τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας
- Χαρίτσης για υποκλοπές: «Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει άμεσα. Να μην έχει την ευκαιρία για ένα ακόμα θεσμικό πραξικόπημα»
- Markos by Night: Κορυφή για τον Μάρκο Σεφερλή και το Σάββατο 25 Απριλίου
- Κυρίαρχοι των κρητιδικών θαλασσών: Αρπακτικά χταπόδια των 20 μέτρων
- Τσίπρας για υποκλοπές: Ό,τι εύκολα μπαίνει στο αρχείο, το ίδιο εύκολα βγαίνει από το αρχείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442