Βιειρά : «Η σφαγή στη Νίκαια μας επηρέασε όλους, αλλά πρέπει να μείνουμε όρθιοι»
Η Νίκαια είναι σοκαρισμένη έπειτα από τη δολοφονική επίθεση με τρεις νεκρούς και ο Πατρίκ Βιειρά δεν είχε διάθεση να μιλήσει για ποδόσφαιρο.
Στη Γαλλία ο τρόμος επέστρεψε, με τρεις άνθρωποι να δολοφονούνται στη Νίκαια. Ο κόουτς της Νις, Πατρίκ Βιειρά δεν είχε διάθεση να μιλήσει για ποδόσφαιρο μετά την εντός έδρας νίκη επί της Χαποέλ Μπερ Σεβά.
Η παλιά δόξα της Άρσεναλ υπογράμμισε πως η τραγωδία στη Νίκαια επηρεάζει τους πάντες, ενώ δήλωσε πως θα πρέπει να σταθούν όρθιοι.
«Είναι περίεργο να μιλάμε για ποδόσφαιρο μετά την συγκεκριμένη επίθεση. Σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων, όλων αυτών που υποφέρουν στην Νίκαια.
Είναι γελοίο αλλά είναι η δουλειά μας, θέλουμε να εκπροσωπήσουμε τον σύλλογο. Αυτή η τραγωδία μας επηρεάζει όλους. Η χώρα είναι σε πένθος. Αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε όρθιοι».
- Αιματηρό επεισόδιο στη δομή μεταναστών στη Ριτσώνα – Μαχαίρωσαν 20χρονο
- «Τρελή» πορεία 86χρονου στο κέντρο της Λαμίας – «Θα παρέδιδα τον Ιούλιο το αυτοκίνητό μου»
- «Λουκέτο» σε 6 εταιρίες της Σάρα Φέργκιουσον μετά τη σύλληψη του πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: Αναπαράσταση ζητά ο καθ’ ομολογίαν δράστης, σοκαρισμένος δηλώνει ο αρχιφύλακας
- Επιφυλακτική η ΕΕ μετά την δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομους τους δασμούς του Τραμπ
- Γεώτρηση-ρεκόρ στην Ανταρκτική αποκαλύπτει 23 εκατομμύρια χρόνια κλιματικής ιστορίας



