Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Ο Σπανούλης πέτυχε το τρίποντο της 10ετίας, αλλά δεν μέτρησε

Ολυμπιακός : Ο Σπανούλης πέτυχε το τρίποντο της 10ετίας, αλλά δεν μέτρησε

Ο Βασίλης Σπανούλης πέτυχε ένα σουτ από εκείνα που... δεν μπαίνουν. Και παρότι δεν μέτρησε, έδειξε ξανά, γιατί είναι μοναδικός

Οσα χρόνια κι αν περάσουν, ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι πάντα ο… Βασίλης Σπανούλης. Ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Ο παίκτης-μύθος, που άλλαξε επίπεδο τον Ολυμπιακό και ισοπέδωσε κάθε πιθανό και απίθανο ρεκόρ στο πέρας του.

Ο Σπανούλης, λοιπόν, αν και βαδίζει προς τα 39 του χρόνια, πάντα έχει κάτι καινούργιο να δείξει. Πάντα κάτι θα κάνει για να εκπλήξει ακόμη κι εκείνους που τα έχουν δει όλα από τον ίδιο. Ακόμη κι αν αυτό πρόκειται για το κορυφαίο τρίποντο ίσως στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Ακόμη κι αν δεν μέτρησε!

Το τέλος της 3ης περιόδου πλησιάζει. Ο Kill-Bill παίρνει την μπάλα κάτω από τη ρακέτα του «μισού» του Ολυμπιακού. Φτάνει σχεδόν στο τρίποντο. Ο χρόνος τελειώνει. Κάνει το κλασικό του βήμα δεξιά, σηκώνεται, σουτάρει από την… απέναντι βολή και το «καρφώνει» στο καλάθι της Εφές! Ενα highlight από εκείνα που  μένουν στην ιστορία. Ακόμη κι αν δεν μέτρησε, για μερικά εκατοστά του δευτερολέπτου.

Ενα απίθανο τρίποντο, που δεν μέτρησε, αλλά ανέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι ο Σπανούλης είναι το απόλυτο φαινόμενο. Ενας παίκτης που ακόμη και στα αθλητικά «γεράματα», βρίσκει τρόπο να κάνει το απίθανο. Και να σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε το βίντεο από το απίθανο τρίποντο του Σπανούλη και θα καταλάβετε προς τι ο παραπάνω πρόλογος.

Τι σημαίνει Βασίλης Σπανούλης για την Ευρωλίγκα; Τα εξής: Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, πρώτος στις ασίστ, πρώτος σε εύστοχα σουτ στην ιστορία της διοργάνωσης, ο μοναδικός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης με 4.000+ πόντους, 1.500+ ασίστ και 500+ ριμπάουντ! Και συνεχίζει…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024