Οι κορεάτες αποκαλύπτουν μια ηλεκτροκίνητη παιδική εκδοχή του Concept 45 για στυλιστικά ενσυνείδητους μπόμπιρες.

Η κορεατική φίρμα δεν κρύβει τις βλέψεις της για την ηλεκτροκίνηση έχοντας ανακοινώσει ότι ως το 2025 θα διαθέτει στην γκάμα της μια ηλεκτροκίνητη έκδοση για κάθε κατηγορία.

Και επειδή είναι πάντα καλό να ξεκινάς από τα πιο… μικρά πηγαίνοντας στα πιο μεγάλα, μόλις αποκάλυψε το μικρότερο ίσως ηλεκτροκίνητο μοντέλο παραγωγής αν εξαιρέσουμε τα τηλεκατευθυνόμενα.

Πρόκειται για μια παιδική, μονοθέσια παραλλαγή του Concept 45 με μήκος 1,38 μ., και μεταξόνιο μόλις 81 εκατοστά η οποία εφοδιάζεται από δύο μικρούς ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 240 watt.

Το λιλιπούτειο Hyundai μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 7 χλμ./ώρα υπό το σκεπτικό να δίνει τη δυνατότητα στο γονέα του μπόμπιρα που καθήσει στην θέση του οδηγού να τον προλάβει.

To ηλεκτρικό Hyundai διαθέτει μια και μόνο θέση τοποθετημένη στο κέντρο της καμπίνας προκειμένου ο οδηγός να έχει τον πλήρη έλεγχο του περιβάλλοντος χώρου ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο design όπως αποκαλύπτουν τα high end φωτιστικά σώματα μπροστά και η πιστότητα στο Concept 45 σε ό,τι αφορά το αισθητικό ύφος. Εξάλλου, παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα πλησιάζουν και Χριστούγεννα…

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr