Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισόπαλες Κλαμπ Μπριζ και Λάτσιο, πρώτη νίκη για τη Ντόρτμουντ

Ισόπαλες Κλαμπ Μπριζ και Λάτσιο, πρώτη νίκη για τη Ντόρτμουντ

Κλαμπ Μπριζ και Λάτσιο αναδείχθηκαν 1-1 στο ντέρμπι κορυφής, ενώ η Ντόρτμουντ επικράτησε 2-0 της Ζενίτ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Κλαμπ Μπριζ και Λάτσιο ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο ντέρμπι κορυφής, ενώ στο άλλο ματς η Ντόρτμουντ πήρε τη νίκη (2-0) απέναντι στη Ζενίτ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων.

Λάτσιο και Μπριζ μοιράζονται την κορυφή με 4 βαθμούς, στους 3 πήγε η Ντόρτμουντ, ενώ η Ζενίτ βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Η Λάτσιο ξεκίνησε δυναμικά και πήρε νωρίς το προβάδισμα. Στο 14ο λεπτό, ο Κορέα πήρε τη μπάλα και με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Μινιολέ για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Γκαμπαρόν γκρέμισε μέσα στην περιοχή τον Ριτς και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βάνακεν για το 1-1 στο 42ο λεπτό.

Η Μπριζ απείλησε πρώτη στο δεύτερο μέρος, με τον Ρέινα να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ριτς στο 64ο λεπτό.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έψαξε το δεύτερο γκολ αλλά δεν το βρήκε, με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος και τις δύο ομάδες να μοιράζονται την πρώτη θέση.

Ντόρτμουντ – Ζενίτ 2-0

Οι Βεστφαλοί απείλησαν πρώτοι στο 15ο λεπτό με το σουτ του Ρέινα να περνάει άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Ντριούσι στο 36ο λεπτό.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ρόις προσπάθησε ανεπιτυχώς να νικήσει τον Κερζάκοφ και στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, το σουτ του Χάαλαντ πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ ανέβασε την απόδοσή της, πίεζε ασφυκτικά τη Ζενίτ και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Καραβάεφ τράβηξε τον Αζάρ μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Σάντσο ανέλαβε εύστοχα την εκτέλεση για το 1-0 στο 78ο λεπτό.


Η Ντόρτμουντ «κλείδωσε» τη νίκη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Χάαλαντ να βγαίνει απέναντι στον Καραβάεφ και να τον νικάει για το 2-0, πετυχαίνοντας το 10ο γκολ του σε 12 ματς στη διοργάνωση.

Τα αποτελέσματα:

Κλαμπ Μπριζ – Λάτσιο 1-1

Ντόρτμουντ – Ζενίτ 2-0

Η Βαθμολογία:

1.Λάτσιο 4
2.Μπριζ 4
3.Ντόρτμουντ 3
4.Ζενίτ 0

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024