Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ : Αναμονή για το αν θα μπει στο χειρουργείο ο Ναμπί

ΟΦΗ : Αναμονή για το αν θα μπει στο χειρουργείο ο Ναμπί

Στον ΟΦΗ επικρατεί αγωνία για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Αντίλ Ναμπί και το αν θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο.

Το περασμένο Σάββατο (24/10) ο Αντίλ Ναμπί τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα του ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στην ομάδα του Ηρακλείου επικρατεί αγωνία και αναμονή για την κατάσταση και το μέγεθος του τραυματισμού του 26χρονου. Ο παίκτης των Κρητικών έχει ένα οίδημα στο γόνατο το οποίο δεν επιτρέπει ακόμα κάποια σίγουρη διάγνωση από το ιατρικό επιτελείο.

Το σημείο αυτό θα πρέπει να ξεπρηστεί για να φανεί αν το πρόβλημα βρίσκεται στον χιαστό ή στο μόσχευμα που έχει από το χειρουργείο που είχε κάνει στο ίδιο σημείο το 2013.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα πρέπει να υπάρξει υπομονή για περίπου πέντε ημέρες προκειμένου να βγουν τα συμπεράσματα. Στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας θα γίνει μια κλινική εξέταση και μέχρι τότε ο Άγγλος μεσοεπιθετικός θα ακολουθεί αυστηρή θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024