Στις 11 Οκτωβρίου 2017, η εφημερίδα δημοσίευσε το εν λόγω πρωτοσέλιδο με τίτλο: "Ψηφίστηκε ο νόμος έκτρωμα από 148 ανώμαλους" "ΒΟΥΛΗ – ΤΡΑΒΕΣΤΙ", "ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ «ΑΔΕΛΦΗ»."

Τριετής φυλάκιση με πρόστιμο 20.000 ευρώ και τριετής αναστολή είναι η πρωτόδικη καταδίκη που επιβλήθηκε για απαράδεκτο και τρανσφοβικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα».

Στις 11 Οκτωβρίου 2017, η εφημερίδα δημοσίευσε το εν λόγω πρωτοσέλιδο με τίτλο: «Ψηφίστηκε ο νόμος έκτρωμα από 148 ανώμαλους» «ΒΟΥΛΗ – ΤΡΑΒΕΣΤΙ», «ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ «ΑΔΕΛΦΗ».»

Στο δημοσίευμα εμπεριέχονταν προσβλητικοί χαρακτηρισμοί για τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νόμο για την ταυτότητα φύλου, αλλά και για τους ΛΟΑΚΤΙ ανθρώπους. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα προτρέπει και στην άσκηση βίας εναντίον των ομοφυλοφύλων και γενικότερα των ΛΟΑΤΚΙ.

Μετά τη δημοσίευση του επικίνδυνου δημοσιεύματος, κατατέθηκε μήνυση κατά παντός για τα αδικήματα της υποκίνησης σε ρατσιστική βία και της πρόκλησης σε τέλεση αξιόποινων πράξεων στο Τ. Α. Αμπελόκηπων από τον δικηγόρο, Αγη Τάτση.

Να σημειωθεί ότι τότε το πρωτοσέλιδο είχαν καταδικάσει ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr