Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από το διάγγελμα του πρωθυπουργό το απόγευμα της Παρασκευής και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έχουν ξεκινήσει εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των νέων μέτρων.
Η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 12.30 το βράδυ για τις επιβαρυμένες περιοχές είναι τα μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση πρέπει να τηρηθούν πιστά για να ανακόψουν την έξαρση της πανδημίας.
Σε έναν από τους ελέγχους της αστυνομίας μια γυναίκα κάτοικος Καλλιθέας ανέφερε την πιο τρελή δικαιολογία για τη μη χρήση μάσκας.
Όταν οι αστυνομικοί της έκοψαν πρόστιμο η ίδια απάντησε ότι δεν βλέπει τον λόγο να φοράει μάσκα όταν βρίσκεται μόνη της σε εξωτερικό χώρο. Μάλιστα απάντησε στην αστυνομικό ότι δεν είναι υποχρεωμένη να γνωρίζει τα νέα μέτρα καθώς δουλεύει συνέχεια και δεν έχει χρόνο να βλέπει τηλεόραση ή να ακούει ραδιόφωνο.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!