To Facebook πολλές φορές μπορεί να έχει αναρτήσεις μας, που δε θυμόμαστε να έχουμε κάνει στο παρελθόν.

Άλλες φορές μάλιστα μπαίνουμε και διαβάζουμε τα σχόλια που έχουμε γράψει και αναρωτιόμαστε αν είμαστε εμείς οι ίδιοι που τα γράψαμε παθαίνοντας σοκ με τον εαυτό μας.

Εργαλεία και αποθήκευση

Παρ’ όλα αυτά μπορείς να κάνεις «καθάρισμα» στο παλιό σου Facebook και μάλιστα σε μόλις 1 λεπτό. Κι όμως γίνεται και είναι κάτι πολύ εύκολο. Μπορεί να γίνει ακόμη και σε ένα λεπτό. Η διαδικασία είναι η εξής: Πηγαίνεις στο προφίλ σου και επιλέγεις τις τρεις τελείες δίπλα από την επιλογή για το ανέβασμα της ιστορίας σου.

Έπειτα πατάς Αρχείο Δραστηριοτήτων και μετά στα φίλτρα, τις δημοσιεύσεις σου. Από εκεί μπορείς να επιλέξεις μαζικά ποιες δημοσιεύσεις που έχεις κάνει ή σε έχουν κάνει tag και θέλεις να τις διαγράψεις.

Μέσα σε λίγο χρόνο θα έχεις ξεκαθαρίσει από παλιά posts το προφίλ σου και δε θα έχεις πλέον ειδοποιήσεις για αναμνήσεις που δε θες να δεις ή να θυμάσαι.

Επιπλέον αν θες να είσαι σίγουρος-η με κάθε μήνυμα που έχει σταλεί από το προφίλ σου, κάθε σχόλιο που έχει γραφτεί, καθώς επίσης και κάθε φωτογραφία ή ό,τι έχει ανέβει, μπορείς να κάνεις και κάτι ακόμα.

Ειδικά στην περίπτωση που σκέφτεσαι να το διαγράψεις οριστικά, μπορείς να κάνεις αίτημα για να κατεβάσεις τα δεδομένα του προφίλ σου. Μπορείς ακόμηνα επιλέξεις ποια από όλα θες να κατεβάσεις και να τα αποθηκεύσεις σε κάποιο αρχείο. Κράτα πάντα ένα back up!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο