Προσφέρει γνωστά χαρακτηριστικά όπως ιστορίες, εκδηλώσεις και ομάδες, καθώς και συγκεκριμένα εργαλεία γνωριμιών

Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης Facebook φέρνει το διαδικτυακό tool γνωριμιών στην Ευρώπη αφού έχει δει επιτυχία στις 20 χώρες όπου το Facebook Dating ήδη προσφέρεται, ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση την Πέμπτη (22 Οκτωβρίου).

Το Facebook είπε ότι έχουν πραγματοποιηθεί 1,5 δις ταιριάσματα μέχρι στιγμής, με άτομα που συνδέονται «με πράγματα που έχουν κοινά, όπως ενδιαφέροντα, εκδηλώσεις και ομάδες».

Η γνωριμία με το Facebook είναι μόνο για συμμετοχή και οι χρήστες δημιουργούν ένα προφίλ ξεχωριστό από αυτό που χρησιμοποιούν στο Facebook.

Facebook dating

Προσφέρει γνωστά χαρακτηριστικά όπως ιστορίες, εκδηλώσεις και ομάδες, καθώς και συγκεκριμένα εργαλεία γνωριμιών.

Η λειτουργία «Secret Crush» δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να «εξερευνήσουν πιθανές σχέσεις» με άτομα που γνωρίζουν ήδη στο Facebook ή στο Instagram. Το «Virtual Dates» επιτρέπει σε έναν χρήστη να κάνει ένα ταίριασμα σε μια συνομιλία μέσω βίντεο.

Κυκλοφόρησε σε 32 χώρες στην Ευρώπη: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Κροατία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Λετονία, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκτός από τις ΗΠΑ, αυτή τη στιγμή προσφέρεται επίσης στην Αργεντινή, τη Βολιβία, τη Βραζιλία, τον Καναδά, τη Χιλή, την Κολομβία, τον Ισημερινό, τη Γουιάνα, το Λάος, τη Μαλαισία, το Μεξικό, την Παραγουάη, το Περού, τις Φιλιππίνες, τη Σιγκαπούρη, το Σουρινάμ, την Ταϊλάνδη, την Ουρουγουάη και το Βιετνάμ.

Η εταιρεία είπε ότι έλαβε σοβαρά υπόψη την προστασία της ιδιωτικής ζωής και ενσωμάτωσε μέτρα ασφαλείας και ασφάλειας που αναπτύχθηκαν από ειδικούς.

Το προφίλ γνωριμιών των χρηστών, τα μηνύματα γνωριμιών και οι πιθανοί αγώνες δε θα εμφανίζονται στην κανονική ροή ειδήσεων Facebook.

«Έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε το Facebook Dating ένα μέρος όπου οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα αναζητώντας ένα ραντεβού και να ξεκινήσουν ουσιαστικές σχέσεις», δήλωσε το Facebook.

Το Facebook Dating κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2019. Αλλά καθυστέρησε στην Ευρώπη λόγω ανησυχιών από ιρλανδικές ρυθμιστικές αρχές.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr