Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Eμβόλιο της Οξφόρδης : Πράσινο φως στις ΗΠΑ

Eμβόλιο της Οξφόρδης : Πράσινο φως στις ΗΠΑ

Ξανάρχισε η δοκιμή του εμβολίου της Οξφόρδης στις ΗΠΑ, μετά τη διακοπή στις 6 Σεπτεμβρίου μετά τη σπάνια ασθένεια που εμφάνισε ένας από τους εθελοντές

Ξανάρχισε η δοκιμή του εμβολίου της Οξφόρδης στις ΗΠΑ, μετά τη διακοπή στις 6 Σεπτεμβρίου μετά τη σπάνια ασθένεια που εμφάνισε ένας από τους εθελοντές.

Την ίδια στιγμή στη Νότια Κορέα αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους αφού έκαναν εμβόλιο για τη γρίπη.

Oι Αρχές στη Νότια Κορέα είναι κατηγορηματικές στο ότι ο θάνατος ενός 17χρονου και ακόμη τουλάχιστον 47 ανθρώπων δεν συνδέονται με το εμβόλιο κατά της γρίπης που έκαναν λίγο πριν πεθάνουν, μια εξέλιξη που έχει πυροδοτήσει έντονη ανησυχία ανάμεσα στους πολίτες της χώρας.

Το πρόγραμμα είχε ανασταλεί για τρεις εβδομάδες, αφού διαπιστώθηκε ότι περίπου 5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων, που έπρεπε να ψύχονται, εκτέθηκαν σε θερμοκρασία δωματίου ενώ μεταφέρονταν σε ιατρική εγκατάσταση.

Το κρατικό πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται κανονικά και μέχρι στιγμής 13 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί, σύμφωνα με το BBC.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024