
Αντώνης Καφετζόπουλος : «Δεν μου άρεσε το remake του Ακάλυπτου»
Στο Τhe2Night Show ήταν καλεσμένοι ο Αντώνης Καφετζόπουλος μαζί με τον γιο του Γιώργο Καφετζόπουλο που είναι κι ο ίδιος ηθοποιός.
Στο Τhe2Night Show ήταν καλεσμένοι ο Αντώνης Καφετζόπουλος μαζί με τον γιο του Γιώργο Καφετζόπουλο που είναι κι ο ίδιος ηθοποιός.
«Έγινε μια προσπάθεια όταν ζούσε ο μακαρίτης ο Καπώνης που είχε γράψει το original και σκέφτονταν ο Καραγιάννης και διάφοροι σταθμοί να κάνουμε το «Παντρεμένοι 20 Χρόνια Μετά». Τους είπα ότι αυτό που μου έφεραν ήταν μια αηδία, δεν ήταν καλή ιδέα. Σερνόταν το πράγμα και μετά αρρώστησε κι ο Καπώνης. Δεν ήταν καλό αυτό που διάβασα και δεν είναι καλή ιδέα.»
Μάλιστα ο Γιώργος Καφετζόπουλος ανέφερε ότι όταν μικρός σνόμπαρε την επιτυχία του «Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή» κι ότι δεν ήταν του στυλ του.
Δείτε τι είπε
https://youtu.be/o4DbTedJFKg
- Φορτηγό συγκρούστηκε με μηχανή στον Ταύρο – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός του δικύκλου
- Love n Peace Festival επιστρέφει με Misty Route, Lia Hide και The Same River
- Μην παίζεις με τις λέξεις
- Τι αλλάζει στις πολυκατοικίες – Οι νέες υποχρεώσεις για διαχειριστές και ιδιοκτήτες
- Όχι στον πόλεμο στο Ιράν και από νεοσυντηρητικούς
- Λιμενικό: Δικογραφία για το πλοίο που άνοιξε εν πλω τον καταπέλτη – Πλοιοκτήτης ο άνδρας που επιβάστηκε κολυμπώντας






