Καμπανάκι Γκάγκα στο MEGA: Είμαστε σε κρίσιμη καμπή – Τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν εύκολα
Τα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα έχουν θορυβήσει τόσο την κυβέρνηση όσο και τους ειδικούς
Τα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα έχουν θορυβήσει τόσο την κυβέρνηση όσο και τους ειδικούς.
Μιλώντας στο MEGA, η Μίνα Γκάγκα, λοιμωξιολόγος, σημείωσε ότι βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της πανδημίας, όπου τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν εύκολα.
«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη κατάσταση. Τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν εύκολα» είπε.
Η κ. Γκάγκα τόνισε ότι είναι πολύ εύκολο να μεταδοθεί ο ιός, ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους και χώρους όπου παρατηρείται συνωστισμός.
Αναφερόμενη στα μέτρα περιορισμού της πανδημίας, τόνισε ότι: «είναι σημαντικό να φοράμε καλά τη μάσκα, συνεχώς, και όταν χαλαρώνουμε να είμαστε με λίγους ανθρώπους. Είμαστε όλοι κουρασμένοι».
Όσον αφορά το ΕΣΥ, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί «και να κρατήσουμε όλοι τα μέτρα» για να μην πιέσουμε το σύστημα υγείας.
- Συνταγή: Σαλάτα με κοτόπουλο στη σχάρα και πέστο
- Το Instagram συμφωνεί: η Ευρώπη χρειάζεται ψηφιακή ενηλικίωση
- Γιατί η Wall Street αφήνει την τεχνολογία και στρέφεται σε άλλες μετοχές
- Φοιτητικά δάνεια στις ΗΠΑ: Η κρίση που ήρθε με καθυστέρηση
- Τέλος εποχής στη Ryanair: Ο Ο’Λίρι μιλά για τη διαδοχή του
- Warner Bros: Το προοίμιο ενός πραγματικού πολέμου για τις υπηρεσίες streaming

