Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιάρα Φεράνι : «Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση...»

Κιάρα Φεράνι : «Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση…»

Η διάσημη Ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας Κιάρα Φεράνι και ο ράπερ σύζυγός της Fedez προέτρεψαν τους θαυμαστές τους να φορούν μάσκες, ανταποκρινόμενοι στην έκκληση που απεύθυνε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε

Η διάσημη Ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας Κιάρα Φεράνι και ο ράπερ σύζυγός της Fedez προέτρεψαν τους θαυμαστές τους να φορούν μάσκες, ανταποκρινόμενοι στην έκκληση που απεύθυνε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο στη μάχη κατά της COVID-19.

Η 33χρονη Φεράνι και ο 31χρονος Fedez είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των εφήβων και διέκοψαν τη συνηθισμένη ροή των γεμάτων λάμψη αναρτήσεών τους στο Instagram, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ,  για να υπογραμμίσουν τη σημασία της χρήσης της μάσκας στην αναχαίτιση της επιδημίας.

https://www.instagram.com/p/CGkurtThzVj/

View this post on Instagram

Ti toccai e si fermò la mia vita. (Pablo Neruda)

A post shared by FEDEZ (@fedez) on

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και φορώντας μια μάσκα μπορούμε να αποφύγουμε το χειρότερο σενάριο, ένα λοκντάουν», είπε η Φεράνι απευθυνόμενη στους 21,5 εκατομμύρια followers της στο Instagram, κρατώντας μια χειρουργική μάσκα στο χέρι της.

Από την πλευρά του, ο Fedez είπε στους θαυμαστές του ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός τηλεφώνησε στο ζευγάρι το Σαββατοκύριακο για να ζητήσει τη βοήθειά του, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι τα κρούσματα εκτοξεύτηκαν μεταξύ των νέων.

Τον Μάρτιο, όταν η Ιταλία βρισκόταν αντιμέτωπη με τη χειρότερη φάση της πανδημίας της, το διάσημο ζευγάρι συγκέντρωσε περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ μέσω μιας διαδικτυακής εκστρατείας. Τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για την ανέγερση μιας νέας πτέρυγας στο νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024