Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, στην Ανάβυσσο, ενώ απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένα άτομο από αυτοκίνητο.
Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Απεγκλωβίστηκε άτομο χωρίς τις αισθήσεις του από ΙΧΕ όχημα, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, επί της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου στη Δ.Ε. Αναβύσσου Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).