Το υψηλό εμπόδιο της Ελίνα Σβιτολίνα, Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο1 του ταμπλό, θα χρειαστεί να ξεπεράσει η Μαρία Σάκκαρη, προκειμένου να βρεθεί στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Οστράβα.
Η ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 23 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε στον πρώτο αγώνα της με 2-0 σετ (6-3, 6-3) της Κριστίνα Πλίσκοβα.
«Κράτησα μια παρόμοια τακτική με την τελευταία φορά, αλλά νομίζω ότι πήγα καλύτερα από τότε» δήλωσε η Σάκκαρη μετά τον αγώνα και πρόσθεσε:
«Ήταν απλώς μια καλύτερη απόδοση συνολικά. Φυσικά, η Ελίνα (Σβιτολίνα) είναι μία κορυφαία αθλήτρια και είναι κορυφαία για ένα λόγο. Είναι στο Top 10 εδώ και τόσο καιρό, επειδή έχει ένα υπέροχο παιχνίδι και είναι καταπληκτική παίκτρια. Θα είναι ένας πολύ διαφορετικός αγώνας, αλλά την έχω νικήσει μία φορά. Ξέρω το παιχνίδι της και ξέρει το παιχνίδι μου. Θα είναι μια πολύ σκληρή μάχη και για τις δύο».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.