Οστράβα: Ανετη, ωραία και στον δεύτερο γύρο η Σάκκαρη
Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ της Κριστίνα Πλίσκοβα και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του indoor τουρνουά που πραγματοποιείται στην Οστράβα.
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μαρία Σάκκαρη το παιχνίδι με την Κριστίνα Πλίσκοβα, για τον πρώτο γύρο του indoor τουρνουά που πραγματοποιείται στην Οστράβα.
Η Ελληνίδα τενίστρια χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε με 2-0 σετ της Τσέχας (6-3, 6-3) και προκρίθηκε δια περιπάτου στους «16» του τουρνουά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ελίνα Σβιτόλινα, Νο.1 του ταμπλό και Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη.
Στα πρώτα πέντε games οι δύο τενίστριες κράτησαν με σχετική ευκολία τα σερβίς τους. Στο 6ο game η Τσέχα έφτασε σε break point, αλλά η Μαρία κατάφερε να το «σβήσει» και να κρατήσει το σερβίς της. Στο αμέσως επόμενο μάλιστα έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 4-3. Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά για το 5-3 και με νέο μπρέικ έκανε το 6-3 και το 1-0.
Η Μαρία ξεκίνησε το δεύτερο σετ με την ψυχολογία στα ύψη και με μπρέικ στο 6ο game προηγήθηκε με 4-2. Στο 7o game η Κριστίνα είχε τριπλό μπρέικ πόιντ, αλλά η Σάκκαρη με ψυχραιμία ισοφάρισε σε 40-40. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της.
Η Τσέχα εκμεταλλεύτηκε το 6ο μπρέικ πόιντ που δημιούργησε στο συγκεκριμένο game και μείωσε σε 4-3. Η Ελληνίδα τενίστρια, όμως, δεν πτοήθηκε. Απάντησε με το ίδιο νόμισμα για το 5-3 και λίγο αργότερα έκανε το 6-3 και το 2-0 στα σετ. Η Σάκκαρη έφτασε με άνεση στη νίκη και πλέον σκέφτεται το μεγάλο παιχνίδι με την Ελίνα Σβιτόλινα.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις