Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κορωπί : Νέες σημαντικές μαρτυρίες για την 19χρονη που αγνοείται - Ποιοι και πού την είδαν

Κορωπί : Νέες σημαντικές μαρτυρίες για την 19χρονη που αγνοείται – Ποιοι και πού την είδαν

Στο «κόκκινο» έχει φτάσει η αγωνία της οικογένειας της 19χρονης, η οποία αγνοείται για 4η μέρα, μετά την εξαφάνισή της από το Κορωπί, στις 16 Οκτωβρίου

Στο «κόκκινο» έχει φτάσει η αγωνία της οικογένειας της 19χρονης, η οποία αγνοείται για 4η μέρα, μετά την εξαφάνισή της από το Κορωπί, στις 16 Οκτωβρίου.

Η Άρτεμις πήγαινε να κάνει αίτηση για δουλειά στην Παιανία και από τότε τα ίχνη της χάθηκαν. Ωστόσο, εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση μετά από τέσσερις μαρτυρίες που θεωρούνται πολύ σημαντικές.

Ποιοι και πού την είδαν

Όπως αποκάλυψε ο διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την Παρασκευή η κοπέλα εθεάθη στην Παιανία ενώ υπάρχει και καταγραφή από κάμερα ασφαλείας έξω από κατάστημα.

Το πρωί του Σαββάτου 17/10, περίπου στις 07:00 – 07:30, το κορίτσι εθέαθη στο πάρκο Επίκουρου, στην οδό Περικλέους στον Γέρακα. Λίγο αργότερα, εθεάθη στη διασταύρωση Ιθάκης – Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από κατάστημα γυναικείων ειδών. Μια κυρία που την είδε σε κατάσταση σοκ, την πλησίασε και της μίλησε. Το κορίτσι της εξομολογήθηκε κάποια προσωπικά του θέματα. Τα ρούχα που φορούσε η Άρτεμις τη μέρα της εξαφάνισης ταιριάζουν απόλυτα με την περιγραφή. Η κοπέλα έφυγε μετά με κατεύθυνση προς Ομόνοια τρέχοντας.

Χθες το πρωί 19/10, πολίτης την είδε επί της οδού Πανεπιστημίου, όταν κατεβαίνοντας από το λεωφορείο έπεσε πάνω της. Η κοπέλα φαινόταν αγχωμένη και η κατεύθυνση της ήταν προς Ομόνοια.

«Καταβάλλεται από αγχώδη κατάσταση»

«Το κορίτσι κινείται και καταβάλλεται από αγχώδη κατάσταση. Κάποια προβλήματα πολύ προσωπικά της τη βασανίζουν. Εμείς έχουμε 60 εθελοντές σε τρεις ομάδες, οι οποίοι ερευνούν από το Μοναστηράκι μέχρι τη Σόλωνος και από το Σύνταγμα μέχρι την Ομόνοια» σημείωσε ο διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert.

Η μητέρα της κοπέλας έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», να γυρίσει πίσω η Άρτεμις, να ανοίξει το τηλέφωνό της και να στείλει ένα μήνυμα.

Σύμφωνα με τους οικείους της, η Άρτεμις είναι ένα εσωστρεφές κορίτσι και φέρεται να είχε γνωρίσει πρόσφατα έναν 24χρονο μέσω Facebook. Μαζί του έβγαινε για κάποιο διάστημα, παρόλο που οι γονείς της διαφωνούσαν.

Όμως λίγο καιρό αργότερα τους ανακοίνωσε τον χωρισμό της, κάτι που ανακούφισε τους γονείς της. Η ίδια, ωστόσο, στεναχωριόταν πολύ όπως αποκάλυψαν φίλες της.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024