Ολοένα και περισσότερες είναι οι καταγγελίες για τα καταστήματα που παραβιάζουν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.
Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες των νυχτερικών καταφεύγουν και σε πρωτοφανείς ενέργειες προκειμένου να γλιτώσουν το λουκέτο και το πρόστιμο των 10.000 ευρώ.
Σε μια από αυτές, όπως κατήγγειλε στο MEGA αυτόπτης μάρτυρας, οδήγησαν τους πελάτες και το προσωπικό στην ταράτσα του μαγαζιού, αναγκάζοντάς τους παράλληλα να κάνουν πλήρη ησυχία.
Σχολιάζοντας την καταγγελία, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος ανέφερε ότι είναι πολλές οι περιπτώσεις που έχουν διαπιστωθεί παραβάσεις, ωστόσο οι κατηγορούμενοι αθωώνονται στα δικαστήρια.
«Τα γεγονότα αυτά είναι το αποτέλεσμα της χρόνιας ατιμωρησίας που υπάρχει στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Κρικέτος, προσθέτοντας πως οι καταστηματάρχες γνωρίζουν ότι δεν θα τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη ή σκέφτονται ότι το πρόστιμο που θα τους επιβληθεί θα είναι μικρότερο του κέρδους τους.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων