Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τεσσάρα της Γιουνάιτεντ στη Νιούκαστλ

Τεσσάρα της Γιουνάιτεντ στη Νιούκαστλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εκτός έδρας 4-1 της Νιουκάστλ για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με τη νίκη από το Σεντ Τζέιμς Παρκ, επικρατώντας δύσκολα 4-1 της Νιουκάστλ για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, έχασαν πέναλτι με τον Μπρούνο Φερνάντες, αλλά ο Πορτογάλος λύτρωσε την ομάδα του με γκολ στο 86ο λεπτό. Γουάν-Μπισάκα και Ράσφορντ σφράγισαν τη νίκη στις καθυστερήσεις, που έφερε την ομάδα τους στους 6 βαθμούς.

Η ομάδα του Σόλσκιερ ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό.

Ο Ράσφορντ έχασε τη μπάλα, η Νιουκάστλ έβγαλε ταχύτατη αντεπίθεση, με τον Κραφτ να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά, αλλά ο Σο, στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα για το 1-0.

Η Γιουνάιτεντ ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μάτα εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Χάρι Μαγκουάιρ με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Ντάρλοου, κάνοντας το 1-1 στο 23ο λεπτό.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Ντε Χέα απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Σεν-Μαξιμίν, ενώ ο Ντάρλοου έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Γουάν-Μπισάκα.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε αποφασιστικά στο δεύτερο μέρος, αλλά η Νιουκάστλ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 51ο λεπτό με τον Ντε Χέα να αποκρούει σωτήρια την κοντινή προβολή του Σεν-Μαξιμίν.

Στο 58ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Μπρούνο Φερνάντες νικήθηκε από τον Ντάρλοου, με τον τερματοφύλακα της Νιουκάστλ να διώχνει το σουτ του Σο στο 70ο λεπτό.

Ο Πορτογάλος αμυντικός, όμως, πήρε εκδίκηση για το χαμένο πέναλτι και με απίθανο πλασέ έκανε το 1-2 στο 86ο λεπτό.

Ο Μπισάκα σφράγισε τη νίκη στο 89ο λεπτό (1-3), ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Ράσφορντ στις καθυστερήσεις.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Φερνάντες, Κραφτ, Λασέλς, Λιούις, Χέντρικ, Σέλβεϊ, Χέιντεν, Σεν Μαξιμέν, Γουίλσον, Ζοέλιντον (73’ Φρέιζερ)

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, Φρεντ (70’ Πογκμπά), ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Μάτα (90+2’ Μάτιτς), Τζέιμς (78’ Φαν ντε Μπεκ), Ράσφορντ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024