Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Κρούσμα στο επιτελείο του Μπάιντεν

Κοροναϊός : Κρούσμα στο επιτελείο του Μπάιντεν

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε συνεργάτης του υποψηφίου των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε συνεργάτης του υποψηφίου των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ωστόσο, ο 77χρονος πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ δεν αναμένεται να μπει σε καραντίνα, καθώς -όπως υποστηρίζει- δεν ήρθε σε στενή επαφή με το κρούσμα.

«Το απόγευμα της Πέμπτης μάθαμε ότι με την ιχνηλάτηση των επαφών του κρούσματος που διαπιστώθηκε στο επιτελείο της υποψήφιας αντιπροέδρου, Καμάλα Χάρις, διαπιστώθηκε ότι εντοπίστηκε με κοροναϊό μέλος της αεροπορικής εταιρείας τσάρτερ, που βρισκόταν στο αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν» αναφέρεται στη δήλωση από το επιτελείο του Μπάιντεν.

«Ο αντιπρόεδρος δεν ήταν σε στενή επαφή με το κρούσμα. Το άτομο αυτό βρίσκονταν σε απόσταση 15 μέτρων από τον αντιπρόεδρο Μπάιντεν, εισήλθε και εξήλθε του αεροσκάφους και τα δύο άτομα και ο αντιπρόεδρος φορούσαν μάσκες καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης. Δεδομένων των συνθηκών, ο γιατρός του αντιπροέδρου και οι ιατρικοί σύμβουλοι της εκστρατείας αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει λόγος ο Αντιπρόεδρος να τεθεί σε καραντίνα» προστίθεται.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024