Το δικαστήριο ενέργησε μεροληπτικά εις βάρος του ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός, απειλώντας για ακόμα μια φορά με προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Υπενθυμίζεται ότι στον Λαγό επιβλήθηκε ποινή μεγαλύτερη ακόμα και από του Νίκου Μιχαλολιάκου, καθώς καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 χρόνων και 8 μηνών.
H υπεράσπιση Λαγού είπε ότι θα κάνει δήλωση ο εντολέας της και δεν θα ζητήσει τίποτα από το δικαστήριο.
Η δήλωση του Λαγού, όπως τη διάβασε ο συνήγορος του στη δίκη έχει ως εξής:
«Το δικαστήριο ενήργησε μεροληπτικά εις βάρος μου με καταδίκασε βάση εντολών, δεν αναγνωρίζω τη διαδικασία και θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για να αποδείξω τι έλαβε χώρα 5,5 χρόνια όφειλε η Δικαιοσύνη να αντιληφθεί όσα αντιλήφθηκαν εισαγγελείς και δικαστές ενώ όφειλε να είναι τυφλή αποδείχθηκε ότι λειτουργούσε κατόπιν εντολών».
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα