
Προπύλαια: Καταγγελίες για προσπάθεια παρεμπόδισης της συγκέντρωσης – Παρέμβαση του ΚΚΕ στον υφυπ. ΠΡΟΠΟ
Για προσπάθεια παρεμπόδισης της συγκέντρωσης στο πλαίσιο της απεργίας της ΑΔΕΔΥ και για επιχείρηση τρομοκράτησης των διαδηλωτών - κυρίως των μαθητών, κατηγορούν την αστυνομία οι διαδηλωτές.
Για προσπάθεια παρεμπόδισης της συγκέντρωσης στο πλαίσιο της απεργίας της ΑΔΕΔΥ και για επιχείρηση τρομοκράτησης των διαδηλωτών – κυρίως των μαθητών, κατηγορούν την αστυνομία οι διαδηλωτές.
Όπως καταγγέλθηκε, από το βήμα της συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν νωρίτερα στα Προπύλαια, μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενοι στο δημόσιο, εκτός από το ότι είχε κλείσει το μετρό στο «Πανεπιστήμιο», αστυνομικές δυνάμεις είχαν μπλοκάρει τους δρόμους γύρω από τα Προπύλαια, ενώ η αστυνομία επιχειρούσε και σωματικούς ελέγχους και ελέγχους σε τσάντες μαθητών.
Με τηλεφωνική παρέμβαση στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, εξέφρασε την διαμαρτυρία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, ζητώντας να σταματήσουν οι αστυνομικοί έλεγχοι σε μαθητές στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα ζήτησε να ανοίξει ο σταθμός του Μετρό, στα Προπύλαια.
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις

