Αυτή η σεζόν ήταν σίγουρα από τις πιο ανατρεπτικές στην ιστορία της παγκόσμιας μόδας.

Στον πρώτο επίσημο μήνα αφιερωμένο στη μόδα, από τότε που ξεκίνησε η παγκόσμια πανδημία, οι μεγάλοι γαλλικοί οίκοι έδειξαν την καινούργια τους συλλογή σε ένα συνδυασμό ψηφιακών και φυσικών σόου. Υπήρχε σίγουρα μειωμένο πλήθος. Όλοι οι θεατές φορούσαν μάσκες και υπήρχε μια αίσθηση προσοχή στις αλληλεπιδράσεις. Πριν υπήρχε οικειότητα, κοντινές θέσεις, συζητήσεις, καλλιτεχνικά «πηγαδάκια».

Μεταξύ των φωτογράφων υπήρχε ένας αέρας ευτυχίας, καθώς έβλεπαν ξανά φίλους και συνεργάτες, αλλά υπήρχε επίσης ένα αίσθημα τρόμου.

Ένα από τα πολλά και περίεργα αυτής της σεζόν ήταν πως μιας και οι άνθρωποι του χώρου δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν, υπήρχαν πολλοί περισσότεροι ντόπιοι παρευρισκόμενοι. Κομψοί περαστικοί, επιβλητικοί καλεσμένοι ή άτομα που στέκονταν έξω από τις επιδείξεις έγιναν πιο… ορατοί τώρα, μιας και τα προηγούμενα χρόνια θα είχαν χαθεί στην αναταραχή ή θα «έσβηναν» από τις παρουσίες των σελέμπριτις. Οι δημοσιογράφοι, που κάλυψαν το γεγονός, δήλωσαν ότι υπήρχε περισσότερη αυθεντικότητα στο στυλ σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν.

View this post on Instagram

#⚫️#⚪️#aw20#pfw2020#🍝

A post shared by しょうご (@shogoishii_0000) on

View this post on Instagram

CHANEL SS21 @chanelofficial #pfw2020

A post shared by Pierre Roigt Comwine (@roigtcomwine) on

View this post on Instagram

CHANEL SS21 @chanelofficial #pfw2020

A post shared by Pierre Roigt Comwine (@roigtcomwine) on

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο