«Πάμε Δανάη!» : H Iωάννα Παπαδημητρίου για τα μοντέλα του χθες και του σήμερα
To μοντέλο Ιωάννα Παπαδημητρίου, η Miss Young 1994, μίλησε από το πλατό του «Πάμε Δανάη!» για όλα όσα έχουν αλλάξει στο χώρο της μόδας και του μόντελινγκ
Ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της δεκαετίας του ’90 φιλοξένησε το πρωί της Τετάρτης (14/10) η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» . Ο λόγος για την Ιωάννα Παπαδημητρίου, η οποία είχε αναδειχθεί Miss Young 1994.
H Ιωάννα Παπαδημητρίου μεταξύ άλλων μίλησε για όλα όσα έχουν αλλάξει στο χώρο του μόντελινγκ, πώς βίωσε η ίδια την επιτυχία στο χώρο της μόδας, αλλά και τι ισχύει σήμερα για τις φωτογραφίσεις μοντέλων.
«Όταν ξεκινάς, σε συμβουλεύουν για διάφορα. Δεν θέλουν όλοι να κάνεις σοβαρή καριέρα. Πολλοί θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν. Από την αρχή εγώ ήθελα να πάω στο εξωτερικό. Μου έλεγαν ότι πρέπει να κάτσω εδώ, να κάνω editorial να κάνω γυμνή φωτογράφιση. Υπήρχε ένα παραμύθι ότι έτσι πρέπει να κάνεις» σημείωσε.
Και συνέχισε:
«Και μετά πας στο Μιλάνο και βλέπεις ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία. Δεν κοιτούσαν αν έχεις κάνει γυμνό. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις γυμνό για να κάνεις καριέρα. Αν θες, μπορείς να το κάνεις» πρόσθεσε με νόημα.
Αναφερόμενη στην γυμνή φωτογράφιση που έκαναν τα μοντέλα στο GNTM, ήταν ξεκάθαρη.
«Φάνηκε ότι δεν τους άρεσε. Μου θύμισε ότι ένιωσα κι εγώ τότε. Αν είχα όμως την επιλογή, δεν ξέρω αν θα το έκανα» σημείωσε.
Παράλληλα, έκανε λόγο ότι με τις γυμνές φωτογραφίσεις «ανοίγουν πόρτες, αλλά κλείνουν κιόλας».
Ακόμα, είπε, πως συνειδητοποίησε από νωρίς ότι μπορούσε να βγάλει χρήματα από το μόντελινγκ, ενώ τέλος, αποκάλυψε ότι είναι 45 ετών.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Ιωάννα Παπαδημητρίου:
- Ένοχοι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας
- Ο ΠΟΥ προειδοποιεί για τους κινδύνους για την υγεία των επιζώντων των δύο σεισμών στη Βενεζουέλα
- Ο Μόουζες Ράιτ υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και πληρώνει τη ρήτρα του για να πάει στη Μιλάνο
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά
- «Το Ιράν σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Τραμπ», υποστηρίζει το Ισραήλ
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
- Ο «εξευρωπαϊσμός» του ΝΑΤΟ – Η Ευρώπη, ο στόχος του 5% των αμυντικών δαπανών και το πολλαπλό κόστος
- Ο Έντουαρντ Φουρλόνγκ δεν θυμίζει σε τίποτα τον 13χρονο Τζον Κόνορ του Terminator
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442