Η κυρία Χρύσα Παπαδοπούλου, Δικηγόρος Οικογένειας Π. Φύσσα, μίλησε στο MEGA για τις ποινές που αποδόθηκαν στον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά, στους επτά του διευθυντηρίου και στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

«Όσον αφορά το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, που ήταν και το βαρύτερο αδίκημα το δικαστήριο κινήθηκε στα ανώτερα όρια των ποινών που μπορούσε να επιβάλει. Όσον αφορά τα μέλη, το δικαστήριο κινήθηκε σε ένα αρκετά ευνοϊκότερη ποινή. Για να έχουμε την τελική εικόνα πρέπει να περιμένουμε το στάδιο των αναστολών επί των εφέσεων που θα δηλώσουν οι κατηγορούμενοι ότι θα ασκήσουν» δήλωσε αρχικά η κυρία Παπαδοπούλου.

Ερωτηθείσα για το αν είναι ικανοποιημένη από τις ποινές που απέδωσε το δικαστήριο, αναφέρθηκε στο στάδιο των αναστολών, μετά το οποίο θα μπορούσε να γίνει μια εκτίμηση των ποινών.

Για τα επόμενα βήματα της δίκης, σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας Φύσσα, «η υπεράσπιση δήλωσε ότι θα εξετάσει μάρτυρές ως προς το αίτημα της αναστολής, πριν από την Παρασκευή, μπορεί και Δευτέρα, δεν νομίζω πως θα έχουμε αποτέλεσμα επί της αναστολής» σημείωσε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr