Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξυλοκόπησε την σύντροφό του και έχασε το ένα παιδί της - Αναβιώνει ο εφιάλτης στην αίθουσα δικαστηρίου

Ξυλοκόπησε την σύντροφό του και έχασε το ένα παιδί της – Αναβιώνει ο εφιάλτης στην αίθουσα δικαστηρίου

Ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.500 ευρώ

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας θα δικαστεί τον επόμενο μήνα στη Ρόδο. Κατηγορούμενος άνδρας βουλγαρικής καταγωγής, κάτοικος Κω ο οποίος σύμφωνα με την δικογραφία ξυλοκόπησε πολύ βίαια τη σύντροφό του ενώ εκείνη βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αποτέλεσμα της βίαιης συμπεριφοράς του ήταν η γυναίκα να χάσει το ένα από τα δύο έμβρυα το οποίο γεννήθηκε νεκρό.

Ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.500 ευρώ.

Χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν στις 4 Ιουνίου 2015, όταν ο πήγε στο σπίτι του πατέρα της συντρόφου του και την ανάγκασε να τον ακολουθήσει στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr στη διάρκεια της διαδρομής από την πόλη της Κω προς την Αντιμάχεια την γρονθοκόπησε με βιαιότητα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει.

Προκειμένου μάλιστα να μην φαίνεται από το παράθυρο του αυτοκινήτου χτυπημένη, να της κατέβασε το κεφάλι προς τα κάτω, ενώ, επειδή αντιδρούσε, αφού την απείλησε με ένα κατσαβίδι ότι θα την σκότωνε, την έπληξε με αυτό στην αριστερή πλευρά της κοιλιακής χώρας και στο δεξί της πόδι, συγκεκριμένα στο μηρό.

Ακολούθως, όταν έφτασαν στην οικία, όπου συμβίωναν, στην Αντιμάχεια, φέρεται να της επέφερε βίαια και ισχυρά πλήγματα με κλωτσιές στην δεξιά πλευρά της κοιλιακής χώρας, στα πλευρά και στην οπίσθια πλευρά του δεξιού ποδιού στο ύψος του μηρού.

Λίγες μέρες μετά το περιστατικό η γυναίκα αισθάνθηκε έντονου πόνους και μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Κω όπου και διαπιστώθηκε ότι το ένα έμβρυο ήταν νεκρό.

Η γυναίκα γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι αλλά το αγοράκι εξαιτίας αποκόλλησης πλακούντος που είχε δημιουργηθεί από τον ξυλοδαρμό πέθανε.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του δήλωσε ότι η σύντροφός του δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ότι εκδήλωνε πολύ συχνά συμπεριφορές ζηλοτυπίας απέναντί του, ότι δεν τον εμπιστευόταν, ότι η ίδια προκάλεσε με τη χρήση κατσαβιδιού, που βρήκε εντός του αυτοκινήτου του στη διαδρομή προς την κοινή τους οικία στην Αντιμάχεια τα θλαστικά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο πόδι της και ότι εκείνος απλώς τη χαστούκισε στο πρόσωπο.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024