Με τα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Χρύσα Παραδείση – Εγκυκλοπαίδεια της ελληνικής μαγειρικής
Από την κορυφαία ελληνίδα μαγείρισσα όλων των εποχών!
Spotlight
-
Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν
-
«Τεράστια ανησυχία» ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης της γρίπης των πτηνών στους ανθρώπους
-
Δημοσκόπηση: Παραμένουν οι «κόκκινες κάρτες» για την κυβέρνηση – Ισχυρή η δυναμική του «Κανένα»
-
Αυτό που θα δεις πρώτα στην εικόνα αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου
Το Σάββατο με τα «ΝΕΑ»:
Χρύσα Παραδείση
Εγκυκλοπαίδεια της ελληνικής μαγειρικής
Η κουζίνα της «μαμάς» από το Α έως το Ω!
618 απλές, πεντανόστιμες και εύκολες στην εκτέλεση, συνταγές
από την κορυφαία ελληνίδα μαγείρισσα όλων των εποχών!
Ορεκτικά, σαλάτες, σάλτσες, πίτες, κυρίως πιάτα!
Ακόμη, ο απαραίτητος εξοπλισμός της κουζίνας και χρήσιμες συμβουλές για όλες τις νοικοκυρές
Αυτή την εβδομάδα ο πρώτος τόμος: Α-Ξ
H Χρύσα Παραδείση γεννήθηκε στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας το 1910 και συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες ελληνίδες δημιουργούς μαγειρικών και ζαχαροπλαστικών συνταγών. Ασχολήθηκε με τη μαγειρική από τη δεκαετία του 1940 μέχρι και το 1987, ταξιδεύοντας σε πολυάριθμους προορισμούς, σε Ελλάδα και εξωτερικό, για τη συλλογή γαστρονομικού υλικού. Η μεγάλη επιτυχία του έργου της οφείλεται στη δημιουργία συνταγών που διακρίνονται για τη σαφήνεια, την απλότητα, την ευκολία στην εφαρμογή τους και βασίζονται στην υγιεινή διατροφή. Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με εφημερίδες, γυναικεία περιοδικά αλλά και το ραδιόφωνο, παρουσιάζοντας εκπομπές γαστρονομικού ενδιαφέροντος, ενώ τα βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει, μεταξύ άλλων χωρών, στην Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις