Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ματσάρα με νικητή τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι των νέων με την ΑΕΚ (2-3)

Ματσάρα με νικητή τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι των νέων με την ΑΕΚ (2-3)

Σε ένα τρομερό παιχνίδι με πέντε γκολ, ανατροπή και δύο αποβολές, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της Κ19 κι έκανε το τέσσερα στα τέσσερα.

Πολύ όμορφο ματς διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αρτέμιδας για το πρωτάθλημα Κ19 με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο εξ αναβολής παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές με 3-2 αν και βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Ένωση λόγω αποβολής του Βλαχίδη, αποβλήθηκε ο Νικόλης για τους Πειραιώτες μετά το τέλος του ματς.

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Κοσίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα σε τετ α τετ για το 1-0.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση καθώς στο 11′ ο Σταμούλης με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43′ ο Τσέλιος έκανε και την ανατροπή για τον Ολυμπιακό.

Με τη σέντρα του δεύτερου μέρους ο Τσέλιος και πάλι έκανε το 1-3 εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος της άμυνας της ΑΕΚ. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Ένωση έμεινε και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βλαχίδη στο 56′. Η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα δεν το έβαλε κάτω όμως και έφτασε στο 2-3 με τον Κοσίδη δέκα λεπτά μετά.

Από κει και πέρα, αν και με παίκτη λιγότερο, η ΑΕΚ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, με σημαντικότερη την ευκαιρία του Κοσίδη στο 78′ αλλά ο παίκτης των γηπεδούχων άργησε να πλασάρει από πλεονεκτική θέση.

Με το τέλο του ματς υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και ο διαιτητής απέβαλε τον Νικόλη του Ολυμπιακού ενώ έδωσε και αρκετές κίτρινες κάρτες.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024