Φασίστας και ρατσιστής μέχρι τέλους ο «φύρερ» της Χρυσής Αυγής
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ο οποίος ακόμη κρύβεται περιμένοντας την ετυμηγορία των δικαστών αναφορικά με τις ποινές, προχώρησε σε ένα ακόμη προκλητικό tweet δείχνοντας ότι παραμένει αμετανόητος για τις φασιστικές και ρατσιστικές του ιδέες
Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε ο «φύρερ» της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των ποινών για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του νεοναζιστικού μορφώματος.
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ο οποίος ακόμη κρύβεται περιμένοντας την ετυμηγορία των δικαστών αναφορικά με τις ποινές, προχώρησε σε ένα ακόμη προκλητικό tweet δείχνοντας ότι παραμένει αμετανόητος για τις φασιστικές και ρατσιστικές του ιδέες.
«Όταν οι λαθρομετανάστες θα είναι πλειοψηφία στην Ελλάδα, όταν θα παραδώσουν Γην και Ύδωρ στην Τουρκία, όταν εκατομμύρια Έλληνες θα είναι άνεργοι στους δρόμους, τότε θα θυμηθούν την #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ . Μας καταδίκασαν για τις Ιδέες μας» έγραψε ο «φύρερ» της Χρυσής Αυγής.
Όταν οι λαθρομετανάστες θα είναι πλειοψηφία στην Ελλάδα, όταν θα παραδώσουν Γην και Ύδωρ στην Τουρκία, όταν εκατομμύρια Έλληνες θα είναι άνεργοι στους δρόμους, τότε θα θυμηθούν την #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ . Μας καταδίκασαν για τις Ιδέες μας. pic.twitter.com/MfuQw7aUR8
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, θρασύδειλος μέχρι τέλους, έφτασε στο σημείο να ζητήσει χθες, να αναγνωριστούν ελαφρυντικά μέσω του δικηγόρου του, μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Πρόκειται γι’ αυτά του σύννομου βίου του, της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης.
Είχαν προηγηθεί τα πρωτοκλασσάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής (Ζαρούλια, Κασιδιάρης, Λαγός, Ζησιμόπουλος, Ηλιόπουλος) τα οποία επίσης άρχισαν να εκπλιπαρούν για αναγνώριση ελαφρυντικών προκειμένου να μειωθούν οι ποινές τους.
Αναφορικά με το σύννομο βίο, ο νομικός παραστάτης του υποστήριξε πως ο Ν. Μιχαλολιάκος δεν έχει έχει καμία καταδίκη. «Εχει παράξει έργο και ας μην είναι αρεστός. Δημιούργησε ένα πολιτικό φορέα. Βοήθησε κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, η επιλογή της φράσης «δεν έχει έχει καμία καταδίκη» φαίνεται να έγινε πολύ προσεκτικά από τον συνήγορό του αφού, αν έλεγε ότι δεν έχει απασχολήσει μέχρι τώρα τη Δικαιοσύνη θα έλεγε ψέματα, καθώς ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει ξαναβρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, και μάλιστα για την εγκληματική του δράση.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).