«Πάμε Δανάη!» : H Μυρτώ Αλικάκη αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από την «Αναστασία»
Η Μυρτώ Αλικάκη εξηγεί πώς η επιτυχία της σειράς του MEGA «Αναστασία» την επηρέασε στην μετέπειτα καριέρα αλλά και στη ζωή της
Η δημοφιλής ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη φιλοξενήθηκε στη «MEGAλη σουίτα» της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για τον πρώτο της ρόλο, αυτό της «Αναστασίας» στην ομώνυμη σειρά.
«Ήταν η πρώτη μου δουλειά, 21 χρονών, μετά τη σχολή. Ήταν τελείως διαφορετικός κόσμος» σημείωσε η Μυρτώ Αλικάκη, συμπληρώνοντας πως ήταν πολύ τρομακτική η δημοσιότητα που είχε με την προβολή της σειράς στο MEGA πριν από 27 χρόνια.
«Για να θωρακιστώ και να αμυνθώ, κλείστηκα πολλές φορές στον εαυτό μου» υπογράμμισε.
Για τη διαδικασία του casting για το ρόλο, η Μυρτώ Αλικάκη σημείωσε πως όταν διάβασε για το ρόλο της Αναστασίας, είδε ότι επρόκειτο για ένα μοντέλο πασαρέλας. «Είμαι αρκετά μικροκαμωμένη, οπότε σκέφτηκα ότι αποκλείεται να πάρω το ρόλο» πρόσθεσε.
Τέλος, για τις ερωτικές σκηνές της σειράς, υποστήριξε ότι υπήρχε αρκετή εμπιστοσύνη στους συμπρωταγωνιστές και όλο το συνεργείο.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Μυρτώ Αλικάκη μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!»
- Ο δήμος Δυτικής Λέσβου στον δίαυλο θρησκευτικού τουρισμού με τη Ρουμανία
- Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος Ουκρανός που επιτέθηκε σε οικογένεια επειδή νόμιζε ότι ήταν Ρώσοι
- Το ΒΗΜΑ έρχεται αυτή την Κυριακή με ένα συλλεκτικό τόμο για τον Ελληνικό Εμφύλιο
- «Έφυγε» ο Πορτορικανός θρύλος του μπάσκετ, Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ
- Marfin: 16 χρόνια από την τραγωδία – Συγγενείς και φίλοι αφήνουν λουλούδια για τα θύματα
- Η Βουλή υποδέχθηκε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο – Το bigbang, η Realpolitik και η ειρήνη




