Πειραιάς : Δωρεάν Rapid-Test κοροναϊού για τους πολίτες
Αύριο, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, από τις 10:00 έως τις 14:00, θα βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, για να διενεργήσει δωρεάν Rapid-Test στους πολίτες.
Στο πλαίσιο των δράσεων του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού και μετά από ενημέρωση στον Δήμο Πειραιά, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται αύριο, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο, από τις 10:00 έως τις 14:00, για να διενεργήσει δωρεάν Rapid-Test στους πολίτες.
Σημειώνεται ότι, την προηγούμενη εβδομάδα, είχαν βγει ομάδες ενημέρωσης του Δήμου Πειραιά για την προστασία κατά του Covid – 19, όπου κινήθηκαν σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης, δίνοντας έμφαση σε περιπτώσεις συνωστισμού.
Τέλος να πούμε ότι σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ ο Πειραιάς «είναι στο κόκκινο», καθώς είναι τρίτη περιοχή σε κρούσματα στην Αττική.
- Ευρείας κλίμακας ανάπλαση στο παραλιακό μέτωπο της Καστοριάς
- Ο Τζορτζ Λούκας είχε πουλήσει τα δικαιώματα του Star Wars για 10.000 δολάρια το 1971 – Ευτυχώς η συμφωνία ακυρώθηκε
- Betsson: Αποκριάτικη προσφορά με 320 δώρα* χωρίς κατάθεση + ένα Γύρισμα στον Τροχό
- Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
- ΚΚΕ: Τα ευρωπαϊκά προγράμματα κατάρτισης λειτουργούσαν ως μηχανισμός χειραγώγησης συνειδήσεων
- Λίβανος: Ο ΟΗΕ θα αποσύρει τους περισσότερους κυανόκρανους που είναι ανεπτυγμένοι στη χώρα ως τα μέσα του 2027


