Στις 24 Οκτωβρίου το πρώτο σερβίς
Το νέο πρωτάθλημα βόλεϊ θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου μετά από σχετικό αίτημα του ΤΑΑ Ηρακλής.
Μια εβδομάδα μετά την αρχικώς προγραμματισμένη ημερομηνία θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην ανδρική Volley League, αποφάσισε απόψε (6/10) κατά πλειοψηφία η ΕΣΑΠ, στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ., μέσω τηλεδιάσκεψης.
Έτσι, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου αντί για το Σάββατο 17/10. Η αναβολή δόθηκε μετά από σχετικό αίτημα του ΤΑΑ Ηρακλής, καθώς στην ψηφοφορία καταγράφηκαν 7 ψήφοι υπέρ και μια λευκή.
Κατά συνέπεια, η μεταγραφική περίοδος παρατείνεται ως τις 17 Οκτωβρίου και η α΄ φάση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Οκτωβρίου αντί το τριήμερο 9-11/10, που είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Η Λίγκα θα ανακοινώσει ως την Πέμπτη (8/10) την ημερομηνία της κλήρωσης του πρωταθλήματος και το αγωνιστικό πρόγραμμα του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.
- Παναγιώτης Στάθης: Το ξέσπασμα για τα αρνητικά μηνύματα στην απώλεια της μητέρας του
- Airbnb: Νέος τρόπος πληρωμής – «Κάντε κράτηση τώρα, πληρώστε αργότερα»
- Η Λίντα Καπετανέα και ο Γιόζεφ Φρούτσεκ συναντιούνται ξανά επί σκηνής – Χορός και λόγος, ποίηση και στοχασμός
- Πίτερς: «Δεν υπάρχει σεβασμός για την υγεία των παικτών με τα αυτοκόλλητα»
- Το Σημειωματάριο της Άνοιξης του Αρκά: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Ο Δένδιας και το νέο δόγμα στα εξοπλιστικά – Τι θα προβλέπει ο όρος «Τουρκία» στις διαπραγματεύσεις

