Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα του 112 σε Αχαΐα και Ιωάννινα: Να είστε σε επιφυλακή, φοράτε υποχρεωτικά μάσκα

Μήνυμα του 112 σε Αχαΐα και Ιωάννινα: Να είστε σε επιφυλακή, φοράτε υποχρεωτικά μάσκα

Όπως αναφέρεται στην ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης, «αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο Covid- 19 στην Αχαΐα» και συνεχίζει: «Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή. Μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς»

Μήνυμα από τον τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας έλαβαν λίγο μετά τις 18:30 στα κινητά τους τηλέφωνα οι κάτοικοι της Αχαΐας, μετά την ανακοίνωση των περιοριστικών μέτρων, τα οποία τίθενται σε εφαρμογή από αύριο, Τρίτη 6 Οκτωβρίου, ώστε να περιοριστεί η διασπορά της νόσου Covid- 19.

Όπως αναφέρεται στην ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης, «αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο Covid- 19 στην Αχαΐα» και συνεχίζει: «Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή. Μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς».

Μίνι lockdown σε Αχαΐα και Ιωάννινα

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η ΓΓΠΠ ανακοίνωσε πως Αχαΐα και Ιωάννινα εισέρχονται σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΓΠΠ, από την Τρίτη 6/10, έως και τη Δευτέρα 12/10 τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 05.00 της επομένης.

Επίσης, η αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, κλπ. Εξαιρούνται της αναστολής οι λαϊκές αγορές, οι οποίες θα λειτουργήσουν με όριο απόστασης μεταξύ των πάγκων των πωλητών (5) μέτρα και το 50% της δυναμικότητας ανά κατηγορία πωλητών.

Ακόμα, απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

Ενώ, στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

Τέλος η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024