Ηλίας Μαμαλάκης : Υπερήφανος παππούς για δεύτερη φορά
Ένας υπερήφανος παππούς έγινε για ακόμη μία φορά ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης.
Ένας υπερήφανος παππούς έγινε για ακόμη μία φορά ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης.
Ο Ηλίας Μαμαλάκης δύο χρόνια μετά το θάνατο της πρώτης του συζύγου βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Ντορίτας Πετρατζά και παντρεύτηκαν μυστικά το 2012.
Έτσι, καλωσόρισε στη ζωή του και τα τρία της παιδιά, στα οποία στέκεται σαν πατέρας και τα υπεραγαπά.
Γι΄αυτό και η χαρά του μεγάλης που ο γιος της Ντορίτας έγινε πατέρας το Σάββατο, φέρνοντας στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο είδαμε κι εμείς μέσα από την ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη στα social media.
Ηλίας Μαμαλακης
Proud grand paΔημοσιεύτηκε από Ηλίας Μαμαλάκης στις Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020
«Σήμερα χαρά μεγάλη. Ήλθε στον κόσμο ο δεύτερος εγγονός, γιος του Παναγi;vτη και της Ζωίτσας. Κούκλος υγιής και χαμογελαστός. Μοιράζομαι τη χαρά μου μ΄όλους τους φίλους.
Ο παππούς ήδη ευτυχής από τον πρώτο εγγονό έγινε δίπλα ευτυχισμένος», ήταν τα λόγια του στη λεζάντα της δημοσίευσής του.
Σήμερα χαρά μεγάλη
Ήλθε στον κόσμο ο δεύτερος εγγονός
Γιος του παναγιωτη και της ζωιτσας
Κούκλος υγιής και…Δημοσιεύτηκε από Ηλίας Μαμαλάκης στις Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020
- Αλβανία: Για ξέπλυμα χρήματος και εμπόριο ναρκωτικών ερευνάται ο επιχειρηματίας που πούλησε τη γη για το θέρετρο του Κούσνερ
- Μαύρη Ντάλια: Οι δημιουργοί ενός φιλμ έλυσαν την υπόθεση που δεν μπορούσε η αστυνομία για 79 χρόνια;
- Μυστήριο με τον Ρονάλντο και την… επίκληση στον Αλλάχ πριν εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στην Κροατία (vid)
- Στρατιωτική Ιστορία: Πολύτιμος οδηγός του ανθρώπου
- Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Πλαίσιο Computers
- Φωτιά στο Σπαθοβούνι Κορινθίας κοντά στα διόδια της εθνικής οδού – Ήχησε το 112, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις



