
Μεϊγουέδερ : Προτιμώ Τζόρνταν από Λεμπρόν
Ο θρυλικός Φλόιντ Μεϊγουέδερ υποκλίνεται στον Τζόρνταν
Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ πήρε θέση για το ποιος εκ των Τζόρνταν ή Λεμπρόν είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στο μπάσκετ.
Ο θρυλικός πυγμάχος εξέφρασε την προτίμησή του στον Τζόρνταν, λέγοντας πως ο MJ έμπαινε στο παρκέ κάθε βράδυ για να σε… σκοτώσει.
«Λατρεύω τον Λεμπρόν, αλλά ο Τζόρνταν έβγαινε κάθε βράδυ στο παρκέ για να σε σκοτώσει. Ο Λεμπρόν κάποιες φορές δείχνει πιο χαλαρός. Αν έπρεπε να επιλέξω έναν, θα επέλεγα τον Μάικλ.
Προτιμώ κάποιον που θα δίνει τα πάντα σε κάθε αγώνα. Όταν ο χρόνος τελειώνει, ο Λεμπρόν δεν πρέπει να πασάρει, αλλά να παίρνει ο ίδιος το σουτ» τόνισε ο αμερικανός πυγμάχος, που ολοκλήρωσε αήττητος την καριέρα του.
- Μάικλ Μπερν, o Βρετανός ηθοποιός των ταινιών «Ιντιάνα Τζόουνς» και «Χάρι Πότερ», πέθανε σε ηλικία 82 ετών
- Ιδρύεται Πανεπιστημιακό Τμήμα Τεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων στο Σουφλί
- Θεσσαλονίκη: Η Αντιτρομοκρατική ανέλαβε τις έρευνες για τα γκαζάκια σε σπίτια στελεχών της ΝΔ
- «Θα καταστρέψουν το ποδόσφαιρο» – Η viral πρόβλεψη του Μαραντόνα για το Μουντιάλ 2026 (vid)
- Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης σε ηλικία 75 ετών – Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του
- Τεράστια ένταση και βαριές εκφράσεις στη δίκη για τα Τέμπη μεταξύ συνηγόρων θυμάτων – Πώς προκλήθηκε, οι διάλογοι


