Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Αρης 0-1: Γουστ-Άρης κορυφής, τριφύλλι… κατακραυγής

Παναθηναϊκός – Αρης 0-1: Γουστ-Άρης κορυφής, τριφύλλι… κατακραυγής

Οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν σπουδαίο «διπλό» στο ΟΑΚΑ χάρη στο γκολ του Μανσίνι στο 25'. Αγνώριστοι οι «πράσινοι» στο πρώτο, εξαιρετικά άστοχοι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ΟΑΚΑ, ο οποίος νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ! Και τον «βύθισε» σε ακόμα μεγαλύτερη εσωστρέφεια, αφού θα περάσει τις 15 μέρες της διακοπής και προετοιμασίας για το ματς με τον ΟΦΗ σε αρνητική ατμόσφαιρα.

Αντίθετα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν, αφού βλέπουν σαφή βελτίωση σε κάθε παιχνίδι με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής της βαθμολογίας!

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε εξ’ ολοκλήρου στον Άρη… Μετά το 20′ οι «κιτρινόμαυροι» κυριάρχησαν πλήρως στο χόρτο και σε μία από τις πρώτες επιθέσεις ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Μανσίνι. Στο 25′ πήρε την πάσα από τον Λόπεθ, πέρασε τον Διούδη και σε κενή εστία πλάσαρε.

Οι παίκτες του Μάντζιου δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες, αλλά οι Γκάμα, Λόπεθ και Μπερτόλιο δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική επιλογή. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, οι γηπεδούχοι πελαγοδρομούσαν με ατομικά λάθη και χωρίς ψυχραιμία στην passing game.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε… Ανέβασε την πίεση του και την απόδοση του και δημιούργησε απειλητικές προϋποθέσεις, αλλά δεν είχε ευστοχία. Ο Αϊτόρ αστόχησε σε κενό τέρμα, ο Χατζηγιοβάνης σούταρε δύο φορές άουτ, ο Μακέντα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στις καθυστερήσεις, σούταρε αδύναμα…

Θα ήταν άδικο να μην σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν παρουσίασε βελτίωση. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε καλύτερα από κάθε άλλη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό. Το κοντέρ… έγραψε δεύτερη ήττα σε τρία παιχνίδια και μία ισοπαλία. Οπότε, το επόμενο δεκαπενθήμερο προμηνύεται δύσκολο και ίσως πυροδοτηθούν εξελίξεις…

Ο Άρης διατηρήθηκε στην πρώτη θέση και περιμένει την ενσωμάτωση του Ματέο Γκαρσία και του Εργκούς Κάτσε. Οι οποίοι θα διευρύνουν το ροτέισον και θα δώσουν περισσότερες επιλογές στον Μάντζιο. Η διακοπή θα επιτρέψει στον Έλληνα προπονητή να δουλέψει και να διορθώσει τις αδυναμίες του συνόλου του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Διούδης): Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (72’ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (63’ Σαβιέρ), Αϊτόρ (71’ Μακέντα), Καρλίτος.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Δεληζήσης, Ροζ, Γκάνεα, Τζέγκο, Ματίγια (81’ Σούντγκρεν), Μαντσίνι (60’ Σάσα), Μπερτόλιο (60’ Γκαρσία), Γκάμα (81’ Μάνος), Λόπεθ (90’ Μπαγκαλιάνης).

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024