Κοροναϊός: Οκτώ τα κρούσματα στο γηροκομείο της Καρδίτσας – Όλοι εργαζόμενοι
Στα οκτώ ανέρχονται τα κρούσματα στο γηροκομείο της Καρδίτσας, σύμφωνα με ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Όλα αφορούν εργαζομένους.
Στα οκτώ ανέρχονται τα κρούσματα στο γηροκομείο της Καρδίτσας, σύμφωνα με ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Όλα αφορούν εργαζομένους.
Συγκεκριμένα την Τρίτη 29/9, κατά τον περιοδικό δειγματοληπτικό έλεγχο που διενεργεί ο ΕΟΔΥ στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ) σε όλη την επικράτεια, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και τις Περιφέρειες, βρέθηκαν θετικά αποτελέσματα σε προσωπικό ΜΦΗ στην περιοχή της Καρδίτσας.
Άμεσα ελήφθησαν δείγματα από το λοιπό προσωπικό και τους ωφελούμενους με αποτέλεσμα τον εντοπισμό άλλων τεσσάρων κρουσμάτων από το προσωπικό της δομής.
Σε επανέλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 3/10, εντοπίστηκαν δύο επιπλέον κρούσματα στο προσωπικό.
Ο ΕΟΔΥ θα συνεχίσει τους ελέγχους τις επόμενες μέρες.
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
- Ταμείο Ανάκαμψης: Μνημείο κυβερνητικής αναποτελεσματικότητας
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους μικρομεσαίους, στοχεύει στους συνταξιούχους- Η «κοινωνική συμμαχία» του Ανδρουλάκη και η φυγή προς τα μπρος
- Σισμανόγλειο: «Νοσηλεύτρια σε πανικό φώναζε ‘φωτιά’ – Είχε πάρα πολύ καπνό, δεν μπορούσες να δεις τίποτα»
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 14 περιοχές
- Έρευνα: 7 στους 10 πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις της
- Από τα ελληνικά νησιά έως τα Τίρανα και τη Βαρκελώνη: Οι διαμαρτυρίες αποκαλύπτουν το τίμημα του υπερτουρισμού στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442