Η Μπάγερν Μονάχου ολοκλήρωσε μια μεταγραφική κίνηση που μπορεί να βοηθήσει το σύλλογο τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον.
Οι Βαυαροί ήρθαν σε συμφωνία με την Εσπανιόλ για την απόκτηση του Μαρκ Ρόκα και απομένουν τα τυπικά για τις επίσημες ανακοινώσεις.
Σύμφωνα με τη Sport, ο γερμανικός σύλλογος τα βρήκε σε όλα τόσο με την ομάδα όσο και με τον ποδοσφαιριστή, με τον 23χρονο άσο να έχει ετοιμάσει βαλίτσες για το Μόναχο.
Το ποσό που θα καρπωθεί ο ισπανικός σύλλογος είναι κοντά στα 15 εκατ. ευρώ, με τον νεαρό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.
Ο ισπανός μέσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Εσπανιόλ και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2016.
Από τότε μετράει τρία τέρματα και έξι ασίστ σε διάστημα 121 συμμετοχών, ενώ είναι διεθνής με την Κ21 της Ισπανίας.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου για τα προημιτελικά της Stoiximan GBL και ο Γιώργος Μπαρτζώκας φτάνει τα 400 ματς καριέρας στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Άλεκ Πίτες συνεχίζονται, με τους Ισπανούν να γράφουν για τον πιθανό επόμενο σταθμό της καριέρας του Αμερικανού φόργουορντ του Ολυμπιακού.
Το NBA ολοκλήρωσε την έρευνά του και έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος για κυρώσεις στους Μιλγουόκι Μπακς, όταν επέλεξαν να μην αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα τελευταία ματς της regular season.