
Προκαλεί ο Τραμπ : Γιατί να δεχτώ αλλαγές στους κανόνες αφού κέρδισα το ντιμπέιτ;
Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν διευκρίνισε αν κάποια αλλαγή στους κανόνες διεξαγωγής θα επηρεάσει την απόφασή του να συμμετάσχει στην επόμενη τηλεμαχία.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ άφησε να εννοηθεί σήμερα ότι δεν θα δεχθεί τυχόν αλλαγές στις επόμενες δύο τηλεμαχίες με τον δημοκρατικό υποψήφιο για την προεδρία Τζο Μπάιντεν, μολονότι οι οργανωτές υποστηρίζουν ότι είναι αναγκαίες για να αποφευχθεί άλλη μια χαοτική συζήτηση, όπως εκείνη της Τρίτης.
Να κυλήσει πιο «ομαλά»
Μετά την πρώτη τηλεμαχία, με τον Τραμπ να διακόπτει συνεχώς και να μιλάει πάνω στον Μπάιντεν αλλά και στον δημοσιογράφο που έθετε τις ερωτήσεις, η επιτροπή που καθορίζει τους κανονισμούς των ντιμπέιτ ανέφερε ότι θα εισηγηθεί αλλαγές ώστε να κυλήσει πιο «ομαλά» η επόμενη, που είναι προγραμματισμένη για τις 15 Οκτωβρίου στο Μαϊάμι.
«Γιατί να επιτρέψω στην Επιτροπή να αλλάξει τους κανόνες για το δεύτερο και το τρίτο (ντιμπέιτ) αφού κέρδισα εύκολα το πρώτο;», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.
Δεν διευκρίνισε
Ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δεν διευκρίνισε αν κάποια αλλαγή θα επηρεάσει την απόφασή του να συμμετάσχει στην τηλεμαχία.
Τα επιτελεία και των δύο υποψηφίων είχαν συμφωνήσει στους κανονισμούς για το πρώτο ντιμπέιτ, στο οποίο θεωρητικά ο καθένας τους είχε στη διάθεσή του δύο λεπτά για να απαντήσει στην ερώτηση που του έθετε ο συντονιστής.
Πηγή: ΑΠΕ
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση
- Έμπολα: «Μας βασανίσει» – Φόβος στην ανατολική πλευρά της Δημοκρατίας του Κονγκό, εξαπλώνεται η επιδημία
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Προανάκριση για τις ανεξέλεγκτες ταφές ζώων – «Κανένας δεν έδινε σημασία πριν από δύο μήνες»
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την προέλευσή της
- Αγορά Ακινήτου σήμερα: Το μοντέλο συμβουλευτικής που μας καθοδηγεί στο κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα







