Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε τρεις τηλεμαχίες εν όψει των προεδρικών εκλογών προσανατολίζονται Μπους - Κέρι

Σε τρεις τηλεμαχίες εν όψει των προεδρικών εκλογών προσανατολίζονται Μπους – Κέρι

Σε αρχική συμφωνία για τρεις τηλεμαχίες εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου φέρονται να κατέληξαν οι επικεφαλής των επιτελείων των Τζορτζ Ο.Μπους και Τζον Κέρι κατά πληροφορίες της Washington Post, αν και η είδηση δεν επιβεβαιώνεται ακόμη επισήμως.

51

Σε αρχική συμφωνία για τρεις τηλεμαχίες εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου φέρονται να κατέληξαν οι επικεφαλής των εκλογικών επιτελείων των Τζορτζ Ο.Μπους και Τζον Κέρι κατά πληροφορίες της Washington Post, αν και η είδηση δεν επιβεβαιώνεται ακόμη επισήμως.

Οι σύμβουλοι του Αμερικανού προέδρου φαίνεται πως αποδέχθηκαν τις προτάσεις αρμόδιας επιτροπής να γίνουν τρεις κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις των υποψηφίων, αν και ήθελαν να τις περιορίσουν σε δύο και να υπάρξει μία ακόμη τηλεοπτική αντιπαράθεση των αντιπροέδρων.

Εκπρόσωποι της εκστρατείας του Τζορτζ.Ο.Μπους δεν επιβεβαίωσαν, πάντως, τη σύναψη της συμφωνίας. «Δεν έχουμε φθάσει σε καμία συμφωνία. Όταν υπάρξει συμφωνία, θα το ανακοινώσουμε» δήλωσε ο εκπρόσωπος Ριντ Ντίκενς.

Το δημοσίευμα της Washington Post αναφέρει ότι η συμφωνία δεν θα ανακοινωθεί πριν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν σε όλες τις λεπτομέρειες. Η πρώτη κοινή συνέντευξη προγραμματίζεται για τις 30 Σεπτεμβρίου, η δεύτερη για τις 8 Οκτωβρίου και η τρίτη για τις 13 Οκτωβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024