Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι λόγοι που θα νευριάσει ένας Κριός στη συγκατοίκηση

Οι λόγοι που θα νευριάσει ένας Κριός στη συγκατοίκηση

Δε θέλει και πολύ για να νευριάσει ο Κριός. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται υπομονή

Είναι ένα ζώδιο αρκετά ιδιαίτερο και εύκολα ευέξαπτο με αποτέλεσμα να νευριάζει ώρες ώρες με το παραμικρό, χωρίς να έχεις κάνει κάτι το ιδιάζον.

ΚΡΙΟΣ

Είναι ένα άτομο το οποίο έχει μάθει στη λογική της καριέρας. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι προτεραιότητα για τον ίδιο, ήταν είναι και θα είναι η δουλειά του καθώς και η θέση που έχει στην κοινωνική του τάξη.

Παρ’ όλα αυτά θέλει να ερωτευτεί, θέλει συγκατοικεί, γιατί το θεωρεί πιο βολικό και λειτουργικό βάσει χρόνου. Όμως οφείλεις να σέβεσαι ορισμένα κολλήματα που έχει και τα οποία έχουν να κάνουν με την ιδιωτικότητά του, την ελευθερία του χρόνου του κλπ.

Να του πιάνεις όλο το χώρο με τα δικά σου πράγματα σε ντουλάπες, συρτάρια, βιβλιοθήκες και να τον αναγκάζεις να στριμώχνει τα υπάρχοντά του. Ο Κριός είναι επεκτατικός τύπος και θέλει να νιώθει άρχοντας. Αν κάνεις όλα αυτά θα ξενερώσει πολύ γρήγορα!

Να θέσεις ζήτημα ότι, τώρα που κοιμάστε μαζί κάθε νύχτα, η συχνότητα των ερωτικών επαφών σας δεν είναι η επιθυμητή για σένα και θα προτιμούσες είτε να αυξηθεί είτε να ελαττωθεί. Μεγάλο πλήγμα και στη μία και στην άλλη περίπτωση.

Γενικά το να του λες τι θα κάνει και τι δε θα κάνει, είναι κάτι που απεχθάνεται ο ίδιος πάρα πολύ. Έχει μάθει να είναι αυτάρκης και ανεξάρτητος και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε, είναι να του λες πού θα βγαίνει, με ποιους και πού θα πηγαίνει!

Δώσε του το ελεύθερο να κάνει εκείνος ό,τι θέλει και φυσικά και εσύ ό,τι θέλεις. Διαφορετικά θα καταπιέζεις εσύ εκείνον και με τη σειρά του εκείνος θα είναι μες στη γκρίνια και τη μιζέρια.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024