Φέτος ο ΠΑΟΚ ξέμεινε από εναλλακτικές επιλογές, ξέμεινε κι από ποιότητα στα παιχνίδια με την Κράσνονταρ. Να είναι άραγε αυτή η κατάσταση μόνο ευθύνη του προπονητή;
Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τίμημα στο πρωτάθλημα για να παίξει στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν τα κατάφερε.
Τώρα μετράει μια αποτυχία κι έχει να ανέβει έναν Γολγοθά, μένοντας ήδη τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό στην κούρσα για τη διεκδίκηση του τίτλου.
Αναφέρομαι στο τίμημα, γιατί μόνο αν το δεις έτσι μπορείς να μιλήσεις για αποτυχία.
Έτσι κι αλλιώς ήταν πολύ δύσκολο να μπει στους ομίλους η ομάδα του Φερέιρα.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.
Κάιλ Κούζμα, αδερφοί Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλής δείπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο και ο Αμερικανός ήταν αυτός που έκανε την σχετική ανάρτηση στα social media.