Τάσος Χαλκιάς : Η συγκίνηση για τον ανιψιό του και το reunion με την «Λίλη»
Η συγκίνηση του Τάσου Χαλκιά και η επανένωσή του με τη «Λίλη» από το «Λαβ Σόρρυ»
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (30/9) ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, όπου και μίλησε για όλους και για όλα.
Ιδιαίτερη ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε, ο Τάσος Χαλκιάς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς συγγενικό του πρόσωπο τού επεφύλαξε μια έκπληξη και ο ίδιος επανενώθηκε τηλεφωνικά με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, 26 χρόνια μετά το «Λαβ Σόρρυ».
Αρχικά, ο ηθοποιός επικεντρώθηκε στο πόσο έπληξε η πανδημία τον κλάδο του δημιουργώντας ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες στους εκπροσώπους της τέχνης.
«Είχαμε πολλά εμπόδια και καιρικά φαινόμενα κι έτσι μειώσαμε τις παραστάσεις μας», είπε χαρακτηριστικά.
Περνώντας στην επιτυχημένη του πορεία στο θέατρο τόνισε πως δεν ήταν όνειρό του να ασχοληθεί με την υποκριτική κι ότι ήρθε εντελώς απρόσμενα στη ζωή του.
Κάποια στιγμή κι ενώ μιλούσε για τα νέα μέλη της οικογένειάς του που ακολούθησαν τα χνάρια του ο Γρηγόρης τον αιφνιδίασε με ένα βίντεο του αγαπημένου του ανιψιού, Ορέστη, που μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες.
Η συγκίνηση του Τάσου Χαλκιά ήταν φανερή και αμέσως τα μάτια του πλημμύρισαν με δάκρυα.
«Έχω πέντε χρόνια να τον δω και είδα 2-3 άσπρες τριχούλες στα γενάκια του. Είναι ηθοποιός στο Λος Άντζελες. Του είπα ότι πήγε λίγο μεγάλος στην Αμερική, αλλά πέρασε 4 χρόνια και στο Λονδίνο», πρόσθεσε στη συνέχεια.
https://www.youtube.com/watch?v=-Mux7VIPMD4
«Ο Τάσος μού έλεγε “συγκεντρώσου” την εποχή του “Λαβ Σόρρυ”»
Στη συνέχεια της εκπομπής, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ που υποδύθηκε τη «Λίλη» στο «Λαβ Σόρρυ» του MEGA, έκανε έκπληξη στον Τάσο Χαλκιά, ο οποίος ενσάρκωσε τον «Σάκη» στη συγκεκριμένη σειρά.
Η ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και είπε:
«Τότε με είχε, έτσι και η γλώσσα μου πήγαινε λίγο παραπάνω, μου την “έκοβε” και μου έλεγε “συγκεντρώσου”. Η ατάκα του “προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη” ήταν η ατάκα σχεδόν της δεκαετίας».
https://www.youtube.com/watch?v=AqFx0Riv4ys
- Ενεργοποιείται μόνιμο πλαίσιο ενίσχυσης των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας
- Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας και ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους
- Για «λαϊκισμό» μιλάει ο Μητσοτάκης της αισχροκέρδειας – Με «καρφιά» για το ΠΑΣΟΚ «ομολογεί» τον φόβο ΝΔ για την επάνοδο Τσίπρα
- Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή
- Για πρώτη φορά, γεωλόγοι είδαν τον γήινο φλοιό να σκίζεται και να απελευθερώνει λάβα
- Ο Οκέκε παραμένει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
- Το θέμα της πώλησης των F-35 στην Τουρκία έβαλε ο Δένδιας σε συνάντηση του με αντιπροσωπεία του Κογκρέσου
- Το «αντίο» της ΕΛΑΣ στην Πάολα Ρεβενιώτη – «Αφιέρωσε τη ζωή της στον αγώνα για αξιοπρέπεια, ορατότητα και ελευθερία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)











































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442