Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κenzo : H απίστευτη εξομολόγηση του πρώην πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών

Κenzo : H απίστευτη εξομολόγηση του πρώην πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών

Ο πρώην πoρvοστάρ Kenzo που έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες του Δημήτρη Σειρηvάκη, μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τη βιομηχανία του πορνό, ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Ο πρώην πoρvοστάρ Kenzo που έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες του Δημήτρη Σειρηvάκη παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τη βιομηχανία του πορνό, ενώ αποκάλυψε άγνωστε πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Όπως αποκάλυψε ο Kenzo απουσία του πατέρα του σε συνδυασμό με το παράδειγμα που έθεσε για εκείνον κατέθεσε ότι τον οδήγησαν στις αισθησιακές ταινίες. Από όταν τους άφησε οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν και μέχρι και σήμερα παραμένουν στο ίδιο πλαίσιο.

Για εκείνον δεν ήταν ο πατέρας που θα ήθελε στη ζωή του διότι δεν ήταν «παρών» και μάλιστα εξομολογήθηκε ότι χάρη στην πολυτάραχη ζωή του έχει σήμερα 20αδέρφια στον κόσμο.

«Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν από έναν χρόνο που μου ζήτησε χρήματα. Το κάνει συνέχεια, είναι από αυτούς. Έπαιξε τεράστιο ρόλο η απουσία του πατέρα μου στο επάγγελμά μου Μεγάλωσα με τη μαμά μου».

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν το στριπτίζ. Μετά πήρα προαγωγή και έκανα ζωντανό σεξ πάνω στη σκηνή. Είχα αρρώστια με το σεξ. Όλα αυτά μου δημιουργήθηκαν από τα παιδικά χρόνια. Το αντιλήφθηκα στα 16 μου ότι είμαι σεξομανής. Η μητέρα μου δεν ήθελε να καταλήξω σαν τον πατέρα μου, κάτι το οποίο έγινε. Απλώς, εγώ το έκανα επαγγελματικά και έγινε χειρότερο».

Ακόμη, μίλησε και για τον γιο του που του έχει μεγάλη αδυναμία και που η… σύλληψή του έγινε μόλις στα 19 του σε ένα show με live ερωτικές περιπτύξεις επί σκηνής.

«Ήμουν 17,5 και μόλις είχα έρθει στην Αθήνα στο Lolita και από την ένταση εκσπερμάτισα και η παρτενέρ μου μετά μου είπε ότι έμεινε έγκυος».

«Δεν έχω επαφές με τον γιο μου γιατί η μητέρα του έχει παντρευτεί. Εγώ μιλάω με τον θείο του κρυφά».

συνειδητοποιώντας ότι δεν τον γέμιζε πια το επάγγελμα αυτό αποφάσισε να σταματήσει και να κάνει μία νέα αρχή στον κόσμο του επιχειρείν. Σήμερα, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στη Σαντορίνη και αφηγήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να βρει δουλειά και να σταθεί στα πόδια του.

«Όταν έφυγα από το επάγγελμα κατάλαβα το λάθος που έκανα. Όσο καλός και έξυπνος να είμαι είναι δύσκολο να εμπιστευτείς έναν άνθρωπο που είναι καλός στο να αναπαράγεται σαν τα ζώα. Συνειδητοποιείς ότι αυτό που έκανες είναι ένα θέαμα, οι άνθρωποι θέλουν να το βλέπουν αλλά όχι να το έχουν και δίπλα τους».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο  Kenzo πέρασε κι από άλλα μονοπάτια.

Η εξάρτηση με το σεξ τον έκανε να μπει στον κόσμο των εξαρτήσεων και των ουσιών που τον έκαναν να χάσει για ένα διάστημα τον εαυτό του όντας συνεχώς υπό την επήρρειά τους.

«Δεν χρειαζόμουν κάτι αλλά έφτασα σε μία κατάσταση που έκανα τα πάντα. Έγινε καθημερινότητα. Ήταν ναρκωτικά, αλκοόλ, υπνωτικά, ήμουν εθισμένος και στα στεροειδή. Όλα αυτά συνδέονται με το σεξ. Θα έκανα τα πάντα για να πάρω το σεξ».

Από μία τυχαία αφορμή συνειδητοποίησε το τέλμα που είχε φτάσει και πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει στροφή αφήνοντας πίσω του οποιαδήποτε τοξικότητα.

«Έκανα restart στη ζωή μου όταν συνειδητοποίησα ότι από τα 16 μου έκανα μόνο σεξ και δεν είχα καμία άλλη ικανότητα».

Κι ενώ βρισκόταν σε αδιέξοδο ζήτησε από τον Θεό ένα σημάδι που θα τον έκανε να αλλάξει. Όταν το σημάδι ήρθε, δεν είχε τίποτε να σκεφτεί και άδραξε την ευκαιρία. Του πρότειναν να δουλέψει στο λιμάνι της Σαντορίνης μιας και ήξερε άπταιστα αγγλικά, για 7 μέρες την εβδομάδα επί 12 ώρες για 30 ευρώ κι η απάντηση ήταν ένα μεγάλο «ναι».

Έκτοτε άλλαξε ολόκληρη η ζωή του με τον ίδιο να ακολουθεί το wedding entertaining και εκεί γνώρισε και τη γυναίκα της ζωής του. Απόψε η Τζούλια ήταν στο πλευρό του και ο Γρηγόρης την κάλεσε στο στούντιο για να μιλήσει για εκείνον.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024