Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H σατανική σύζυγος ποδοσφαιριστή που σχεδίαζε να τον δολοφονήσει - Τι χάλασε τα σχέδιά της

H σατανική σύζυγος ποδοσφαιριστή που σχεδίαζε να τον δολοφονήσει – Τι χάλασε τα σχέδιά της

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση ότι η γυναίκα πρώην ποδοσφαιριστή ήθελε το σύζυγό της νεκρό. Όπως αποκάλυψαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης η Γιαγκμούρ Ασίκ, σχεδίαζε τη δολοφονία του πρώην άσσου του ποδοσφαίρου, Εμρέ Ασίκ για να τον βγάλει από τη μέση και να του πάρει όλη την περιουσία

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση ότι η γυναίκα πρώην ποδοσφαιριστή ήθελε το σύζυγό της νεκρό. Όπως αποκάλυψαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης η Γιαγκμούρ Ασίκ, σχεδίαζε τη δολοφονία του πρώην άσσου του ποδοσφαίρου, Εμρέ Ασίκ για να τον βγάλει από τη μέση και να του πάρει όλη την περιουσία.

To ζευγάρι ήταν σε διάσταση και τα τελευταίο διάστημα υπήρχε μεγάλη διαμάχη μεταξύ τους για την επιμέλεια των τριών παιδιών τους, με την Γιαγκμούρ Ασίκ να κατηγορεί το σύζυγό της ότι ήταν επικίνδυνος για τα παιδιά του.

Ο Εμρέ Ασίκ ήταν ένας από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές στην Τουρκία μέχρι το 2010. Είχε αγωνιστεί στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, τη Γαλατάσαραϊ, τη Φενερμπαχτσέ και την Μπεσίκτας ενώ είχε φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Τουρκίας για 53 αγώνες.

Το 2012 παντρεύτηκε στη Γαλλία την αγαπημένη του Γιαγκμούρ Ασίκ. Τότε κανείς δε φανταζόταν ότι η γυναίκα, που διάλεξε για να μοιραστεί τη ζωή του, θα τον πρόδιδε με το χειρότερο τρόπο.

Αρχικά η σατανική γυναίκα προσπάθησε να πείσει τον εραστή της να σκοτώσει το σύζυγό της αλλά όταν εκείνος αρνήθηκε κατέφυγε σε επαγγελματία δολοφόνο.

Η αδίστακτη γυναίκα φέρεται να προσέφερε 10 εκατομμύρια τουρκικές λίρες, ποσό που αντιστοιχεί σε 1,3 εκατομμύρια δολάρια, σε πληρωμένο δολοφόνο για να το σκοτώσει και στη συνέχεια εξαφανίσει το πτώμα του.

Ο δικηγόρος της πάντως επέμενε πριν από λίγους μήνες ότι ο Τούρκος ποδοσφαιριστής είχε αποδεδειγμένα βίαιη συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 35χρονη γυναίκα έδωσε ένα όπλο στον πληρωμένο δολοφόνο και μαζί έψαξαν σε αγροτικές περιοχές στο Ντούζτσε να βρουν ένα «ασφαλές μέρος», όπου θα έθαβαν το πτώμα του συζύγου της.

Λίγο πριν την εκτέλεση όμως ο πληρωμένος δολοφόνος -άγνωστο για ποιο λόγο- το μετάνιωσε και αποκάλυψε το σατανικό σχέδιο στον Emre As?k, που γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024