Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i20 N Line: Προθάλαμος επιδόσεων

Hyundai i20 N Line: Προθάλαμος επιδόσεων

H κορεατική φίρμα συμπληρώνει την γκάμα του νέου της supermini με την αιχμηρότερη, σπορ ύφους εξοπλιστική έκδοση N Line, εν αναμονή φυσικά της «αυθεντικής» Ν η οποία θα συνοδευτεί και με την απαραίτητη αύξηση ισχύος.

Η Hyundai διευρύνει την παλέτα εκδόσεων του νέου i20, αποκαλύπτοντας την σπορ αισθητικής εξοπλιστική έκδοση N Line η οποία επωφελείται από μια σειρά ιδιαίτερων εξοπλιστικών και σχεδιαστικών χαρακτηριστικών.   

Εξωτερικά η έκδοση N Line επενδύει σε ένα πιο επιθετικό προφίλ χάρη σε έναν ανασχεδιασμένο, πιο αιχμηρό προφυλακτήρα με γκρι λεπτομέρειες ενώ ψηλότερα την όψη του i20 συμπληρώνει μια νέα μαύρη γρίλια με μοτίβο που παραπέμπει σε καρό σημαία.

Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζει ο επίσης ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας ο οποίος φιλοξενεί τριγωνικούς ανακλαστήρες και η διπλή απόληξη της εξάτμισης η οποία ξεχωρίζει την συγκεκριμένη έκδοση από τις υπόλοιπες της γκάμας.

Σπορ βελτιώσεις έχουν υλοποιηθεί και στο εσωτερικό με κυρίαρχα τα σπορ καθίσματα N Line με τις κόκκινες ραφές οι οποίες επεκτείνονται και στο τιμόνι. To παζλ συμπληρώνουν τα πεντάλ αλουμινίου και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων.

Η έκδοση N Line θα είναι διαθέσιμη με δύο επιλογές κινητήρων, τον τετρακύλινδρο 1,2 λίτρου των 84 ίππων καθώς και τον τρικύλινδρο turbo 1,0 λίτρου σε εκδοχές ισχύος 100 και 120 ίππων σε συνδυασμό με ήπια υβριδική τεχνολογία και το ημιαυτόματο κιβώτιο Intelligent Manual Transmission της κορεατικής φίρμας.

Στο βασικό εξοπλισμό της N Line έκδοσης συμπεριλαμβάνονται ως standard τροχοί 17 ιντσών, ψηφιακός πίνακας οργάνων και τα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας που συνοψίζονται υπό τον τίτλο Hyundai SmartSense.

Όπως είναι ήδη γνωστό η N Line έκδοση αποτελεί μόνο τον προθάλαμο σπορ επιδόσεων που υπόσχεται το i20 το οποίο από τις αρχές του 2021 θα αποκτήσει έκδοση Ν η οποία αναμένεται να προσφέρει απόδοση 200 ίππων.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024