Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ : Τα σύνορα με τον Καναδά και το Μεξικό θα παραμείνουν κλειστά έως τις 21 Οκτωβρίου

ΗΠΑ : Τα σύνορα με τον Καναδά και το Μεξικό θα παραμείνουν κλειστά έως τις 21 Οκτωβρίου

«Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τον Καναδά και το Μεξικό, για να επιβραδύνουμε τη διάδοση του #COVID19»

O κοροναϊός είναι η κύρια αιτία που τα σύνορα αυτών των τριών χωρών θα παραμείνουν κλειστά για τις περισσότερες και φυσικά τις μη ουσιαστικές μετακινήσεις.

Δηλώσεις

Ο αναπληρωτής γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τσαντ Βόλφ ανακοίνωσε την είδηση ​​την Παρασκευή σε tweet.

«Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τον Καναδά και το Μεξικό, για να επιβραδύνουμε τη διάδοση του #COVID19», έγραψε. «Κατά συνέπεια, συμφωνήσαμε να επεκτείνουμε τον περιορισμό των μη απαραίτητων ταξιδιών στα κοινόχρηστα λιμάνια εισόδου έως τις 21 Οκτωβρίου».

Ο Υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας και Ετοιμότητας Έκτακτης Ανάγκης του Καναδά Μπιλ Μπλερ μοιράστηκε επίσης τα νέα στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, λέγοντας

«Θα επεκτείνουμε τις απαγορεύσεις των μη ουσιαστικών μετακινήσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες, μέχρι την 21 Οκτωβρίου, 2020. Θα συνεχίσουμε να βασίζουμε τις αποφάσεις μας στις καλύτερες διαθέσιμες συμβουλές για τη δημόσια υγεία για να είναι οι Καναδοί ασφαλείες».

Ο λογαριασμός Τwitter του γραμματέα εξωτερικών υποθέσεων του Μεξικού, Marcelo Ebrard, επιβεβαίωσε τα νέα ενώπιον του Wolf την Πέμπτη.

Και τα δύο σύνορα έκλεισαν σε όλα εκτός από τις ουσιαστικές μετακινήσεις, στα μέσα Μαρτίου μετά την έξαρση της πανδημίας του κοροναϊού, με κυβερνητικούς αξιωματούχους να ανακοινώνουν πολλαπλές επεκτάσεις καθώς ο αριθμός των περιπτώσεων συνέχισε να αυξάνεται, ειδικά στις ΗΠΑ. Η πιο πρόσφατη επέκταση, που ανακοινώθηκε στα μέσα Αυγούστου, επρόκειτο να λήξει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024