Γκολ και θέαμα στα τοπ-5 πρωταθλήματα! Όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε… Ακόμη μια αγωνιστική που τα γκολ μπήκαν με το «τσουβάλι» στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την Premier League να κλέβει την παράσταση ξανά, τη Χόφενχαϊμ να διασύρει με «4αρα» την πρωταθλήτρια και ακαταμάχητη Μπάγερν, τον Ανσού Φατί να «κλέβει» λίγη από τη δόξα του Λέο Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σώζει τη Γιουβέντους στο «Ολίμπικο» από την Ρόμα.
Μια αγωνιστική που κυριολεκτικά τα είχε όλα και έδωσε για ακόμη μια φορά πολλά γκολ. Συγκεκριμένα στα 137 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής στα τοπ-5 πρωταθλήματα, ο συνολικός απολογισμός είναι στα 417 γκολ!
Ένας εκπληκτικός αριθμός, που κανείς δεν περίμενε πως θα δει πριν την έναρξη της σεζόν, μετά και τις «ατσούμπαλες» ολοκληρώσεις των περασμένων αγωνιστικών περιόδων, αλλά και την έλλειψη προετοιμασίας που είχαν οι ομάδες. Ο αριθμός αυτός μάλιστα, αντιστοιχεί σε 3 γκολ ανά αγώνα, αποδεικνύοντας πως κάθε παιχνίδι δίνει πλούσιο θέαμα…
137 games have been played in Europe’s top five divisions so far this season and 417 goals have been scored.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.
Η Ίντερ εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες που είχαν Μίλαν και Νάπολι και με μια μεγάλη ανατροπή στο Κόμο (4-3), ξέφυγε με 9 βαθμούς από τη 2η θέση και επί της ουσίας αγκάλιασε το πρωτάθλημα.