Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηθοποιοί, ράπερ και τηλεαστέρες παίρνουν θέση για τις αμερικανικές εκλογές

Ηθοποιοί, ράπερ και τηλεαστέρες παίρνουν θέση για τις αμερικανικές εκλογές

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και τηλεαστέρες παίρνουν δυναμικά θέση με δηλώσεις αλλά και εράνους στον προεκλογικό αγώνα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και τηλεαστέρες παίρνουν δυναμικά θέση με δηλώσεις αλλά και εράνους στον προεκλογικό αγώνα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Στην στρατιά των διασήμων που έχουν εμπλακεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην προεκλογική περίοδο ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ μπήκε και η Κάιλι Τζένερ.

Το νεαρό μοντέλο, το οποίο στο Instagram, έχει 196 εκατ. ακολούθους, φόρεσε το μαγιώ της για να προτρέψει τον κόσμο να πάει να ψηφίσει.

«Έχετε εγγραφεί για να ψηφίσετε; Ας οργανωθούμε για να ψηφίσουμε όλοι μαζί» γράφει στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Δεν είναι μόνο η Κάιλι Τζένερ όμως που έχει ριχθεί στον προεκλογικό αγώνα. Άλλοι διάσημοι έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει τις προσπάθειές τους για να υποστηρίjουν τον Τζο Μπάιντεν και άλλοι έχουν ριχθεί με σθένος στον αγώνα υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ.

Στο πλευρό του ο υποψήφιος των Δημοκρατικών έχει μεταξύ άλλων τους Αλεκ Μπάλντουιν, Μπεν Άφλεκ, Ντάστιν Χόφμαν, Τζιμ Κάρεϊ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Άλλοι όπως το ζευγάρι Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον μαζί με άλλους επωνύμους κινητοποιήθηκαν συγκεντρώνοντας περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια από μικρές δωρεές για τους Δημοκρατικούς του Ουισκόνσιν.

Το ίδιο και οι Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ οι οποίοι συγκέντρωσαν διαδικτυακά επτά εκατομμύρια υπέρ της Καλιφορνέζας γερουσιαστού Καμάλα Χάρις.

Υπάρχουν όμως και οι σταθεροί υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ όπως οι Τζέιμς Γούντς, Ντένις Κουέιντ, Γιον Βόιτ, Κάινι Γουέστ και Κρίστι Άλλευ.

Ο πατέρας της Ατζελίνα Τζολί, Γιόν Βόιτ, στα 82 είναι ίσως και ο πιο πιστός οπαδούς του Τραμπ καθώς δανείζει τη φωνή του στα διαφημιστικά σποτ της Ρεπουμπλικανικής προεδρική εκστρατείας.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024